Bekijk de eerste gameplay-video met commentaar van Warhammer: Chaosbane!

Bekijk de eerste gameplay-video met commentaar van Warhammer: Chaosbane!

Bigben en Eko Software onthullen een, met commentaar vergezelde, gameplay-video van Warhammer: Chaosbane dat is opgenomen van de Gamescom-demo.De getoonde missie vindt plaats in de riolen van de keizerlijke hoofdstad Nuln, waar dienaren van de Chaosgod Nurgle zijn binnengedrongen. Hier ontmoeten we de eerste twee speelbare personages van Warhammer: Chaosbane: Konrad Vollen, kapitein van het rijk en specialist in close-combat-aanvallen die veel schade  aanrichten, en een Elf-achtige magiŽr met verwoestende langeafstandsaanvallen.
 
De paar minuten gameplay illustreren het belang van samenwerking tussen de verschillende klassen, elk met hun eigen gameplay en unieke vaardigheden. De spells die in deze video worden gebruikt, zijn slechts een voorbeeld van de 45 vaardigheden die elk personage kan gebruiken. Ook wordt een mechanic onthuld dat uniek is voor Warhammer: Chaosbane: bloodlust. Een verwoestende kracht waarmee je toegang krijgt tot krachtige vaardigheden waarmee je het tij van de strijd kunt keren.
 
Warhammer: Chaosbane is de eerste action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos - een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen, zoals de vervloekte stad Praag of Nuln, de hoofdstad van het rijk in de tijd waarin het Chaosbane-verhaal zich afspeelt.
 
Warhammer: Chaosbane is momenteel in ontwikkeling en komt in 2019 naar consoles.

Warhammer: Chaosbane

Warhammer: Chaosbane
Release
di 31 dec, 2019
Genre
RPG
Platform
ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Eko Software

Steun playstationclan.be