Destiny 2: Forsaken nu beschikbaar!

Destiny 2: Forsaken nu beschikbaar!

Beleef het meest bepalende moment in de Destiny-geschiedenis en speel de nieuwe hybride modus 'Gambit'!De genrebepalende Destiny-franchise werd sinds de release in 2014 een wereldwijde hit. Het nieuwste deel in de serie, Destiny 2: Forsaken, neemt spelers mee naar het meest bepalende moment in de geschiedenis van Destiny. De manier waarop spelers vechten verandert en biedt verdieping en verbreding aan de ontwikkeling van personages door spelers meer keuzevrijheid te bieden. Forsaken geeft een nieuwe draai aan de hobby waar spelers al jarenlang van genieten. Om de dood van het geliefde personage Cayde-6 te wreken, reizen spelers naar een wetteloze uithoek van het zonnestelsel, waar ze geconfronteerd worden met nieuwe vijanden, bondgenoten en onnoemelijke mysteries. Forsaken vertelt een donker, door wraakzucht gedreven verhaal in het Destiny-universum, inclusief de volledig nieuwe, coöperatieve en competitieve modus 'Gambit' en een evoluerende endgame-bestemming genaamd The Dreaming City.

De hybride spelmodus is de eerste in zijn soort en combineert het beste van PvE en PvP. Twee teams van vier gaan de strijd tegen elkaar aan in afzonderlijke maar identieke arena’s. De teams bevechten vijandelijke strijders, verzamelen de motes die zij laten vallen en verzilveren deze, waarmee ze krachtige blockers sturen richting de tegenstander. Hierbij krijgen spelers de mogelijkheid om de andere arena te betreden voor een intense PvP-showdown waarbij disruptie het doel is.

Citaat van: Jonty Barnes, General Manager van Destiny bij Bungie

We hebben de Destiny 2-ervaring speciaal voor onze community laten doorontwikkelen met een meeslepende verhaallijn, een schat aan content voor de grootste Destiny-fans en een enorme, nieuwe bestemming die speciaal is gebouwd voor een endgame-ervaring als nooit tevoren. We hebben voor de komende weken en maanden veel verrassingen in petto en we hebben het hele jaar samengewerkt met onze community om ervoor te zorgen dat Forsaken aan hun verwachtingen zal voldoen.


Citaat van: Byron Beede, Executive Vice President en General Manager van Destiny bij Activision

Destiny heeft een opmerkelijk gevarieerde spelerscommunity. Destiny 2: Forsaken biedt zowel ervaren als gloednieuwe spelers een enorme variëteit aan gameplay-ervaringen. Met de Complete Collection en de Level 30 Character Boost is dit een geweldig moment om je avonturen voort te zetten, vrienden uit te nodigen om samen te spelen of voor de allereerste keer in het universum te duiken.


Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be