Destiny 2: Forsaken lanceert vandaag wereldwijd

Destiny 2: Forsaken lanceert vandaag wereldwijd

Inclusief de volledig nieuwe, co÷peratieve en competitieve modus 'Gambit'Om de dood van het geliefde personage Cayde-6 te wreken, reizen spelers naar een wetteloze uithoek van het zonnestelsel, waar ze geconfronteerd worden met nieuwe vijanden, bondgenoten en onnoemelijke mysteries. Forsaken vertelt een donker, door wraakzucht gedreven verhaal in het Destiny-universum, inclusief de volledig nieuwe, co÷peratieve en competitieve modus 'Gambit' en een evoluerende endgame-bestemming genaamd The Dreaming City.

De hybride spelmodus combineert het beste van PvE en PvP. Twee teams van vier gaan de strijd tegen elkaar aan in afzonderlijke maar identieke arena's. De teams bevechten vijandelijke strijders, verzamelen de motes die zij laten vallen en verzilveren deze, waarmee ze krachtige blockers sturen richting de tegenstander. Hierbij krijgen spelers de mogelijkheid om de andere arena te betreden voor een intense PvP-showdown waarbij disruptie het doel is.

Spelers kunnen kiezen tussen Destiny 2: Forsaken* of Destiny 2: Forsaken - Digital Deluxe Edition inclusief The Forsaken Annual Pass** (bonus-seizoensbeloningen en drie premium content-releases) en plus The Awoken Legend-set. Daarnaast is er voor nieuwe spelers Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection en de Destiny 2: Forsaken - Complete Collection. Bij de lancering krijgen PlayStation-gamers toegang tot de volgende, tijdelijk exclusieve content***: een strike, ÚÚn uitrustingset per klasse, een nieuw schip en een exotisch wapen. Tijdelijk exclusieve content die verscheen bij de lancering van Destiny 2, komt voor alle platformen beschikbaar bij de  lancering van Destiny 2: Forsaken.

Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be