Nico en Bram gaan naar Gamescom 2018!

Nico en Bram gaan naar Gamescom 2018!

Ook dit jaar hebben wij de vloer van Gamescom onveilig gemaakt.

 

Reeds vroeg op dinsdagmorgen stond Nico aan de deur. Onze jaarlijkse afspraak gaat van start! Na een toch wel iets te drukke reisweg arriveerden wij in de Koelnmesse te Keulen. We hadden ons voorgenomen onze eerste dag niet te zwaar te maken, zodat we de beurs in alle rust konden verkennen, wat we dan ook gedaan hebben. Pas in de namiddag gingen onze afspraken van start en kregen wij een soort van gebundelde voorstellingen. In een kleine tijdspanne kregen we presentaties en hands-ons van verschillende games.Woensdag was onze drukste dag en deze stond van begin tot einde volgeboekt. Niet alleen kregen wij dan presentaties van games, maar ook een hele hoop over de Nacon en Plantronics hardware. Verder stonden toppers als Hitman, The Division 2, Destiny: Forsaken en zoveel meer op het menu.

Donderdag was ook een minder drukke dag, zodat we gebruik konden maken van de Fast Lane passen en konden we zo de publieke vloer nog eens een bezoekje brengen en alle prachtige dingen aan het werk zien. Deze dag mochten we ook toppers als Assassin's Creed Odyssey en Metro Exodus onder handen nemen.

Dit jaar brengen wij ook voor het eerst een cosplay-artikel online, en uiteraard zoals elk jaar, een apart verslag van de vele games. Wij willen hierbij ook onze vele pr-contacten bedanken om dit alles mogelijk te maken!


Steun playstationclan.be