Verhaaltrailer voor 11-11: Memories Retold

Verhaaltrailer voor 11-11: Memories Retold

Bandai Namco geeft vandaag de eerste verhaaltrailer vrij voor de verhalende game 11-11: Memories Retold, tegen de achtergrond van WOI.De game die tot stand kwam in samenwerking met de Oscar winnende studio Aardman en DigixArt, brengt het verhaal van beide kampen in WWI tot leven, 100 jaar na de afloop ervan. De nieuwe trailer die vandaag op de wereld wordt losgelaten, introduceert twee hoofdrolspelers van de game, Kurt en Harry, in het beklemmende decor van de loopgraven.
 
Kurt, een Duitse soldaat, gespeeld door de voor een Emmy genomineerde acteur Sebastian Koch, is een vader die zich enkel aan het front bevindt omdat hij zich aanmeldde om naar zijn vermiste zoon te speuren.  Harry, een Canadees, gespeeld door Elijah Wood, waagt zich nabij de frontlijn als fotograaf om de harde realiteit van de oorlog van nabij te kunnen vastleggen. Het plot van de game draait rond deze twee speelbare personages, hun kameraden en hoe ze zich onderling verhouden in dit meeslepende en verhalende avontuur.
 
In deze game die ontwikkeld wordt door Aardman en DigixArt zullen spelers ervaren wat het is om aan het front te zijn aan beide kanten van een complexe historische gebeurtenis in een oorlogsgame die vooral een boodschap van vrede uitdraagt. Het verhaal van 11-11: Memories Retold wordt tot leven gebracht met een innovatieve, artistieke techniek die speelbare personages creŽert als werden ze geschilderd.

11-11: Memories Retold

11-11: Memories Retold
Release
vr 09 nov, 2018
Genre
Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Bandai Namco

Steun playstationclan.be