Nieuwe editie voor Destiny 2 komt eraan!

Nieuwe editie voor Destiny 2 komt eraan!

Destiny 2: Forsaken - Legendary collection - Vier avonturen, één collectieDestiny 2: Forsaken - Legendary Collection bestaat uit: Destiny 2, Destiny 2: Expansion I: Curse of Osiris, Destiny 2: Expansion II: Warmind en Destiny 2: Forsaken, die de Destiny 2-ervaring ingrijpender dan ooit zal veranderen. Bij de lancering bevat de Legendary Collection ook een character-boost die spelers de optie geeft om direct in het nieuwste avontuur, Forsaken, te duiken. Wie direct wil genieten van Destiny 2 en de huidige uitbreidingen, kan na pre-purchase van de digitale Legendary Collection meteen met spelen beginnen.

In Forsaken nemen spelers het recht in eigen handen door wraak te nemen op hun gevallen mentor, de Hunter Vanguard Cayde-6. In de loop van dit avontuur krijgen spelers de mogelijkheid om nieuwe gebieden te verkennen, nieuwe vaardigheden te ontgrendelen, een schat aan krachtige nieuwe wapens te verdienen en verloren Awoken-geheimen te ontdekken.

Spelers die Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection pre-orderen, ontvangen een reeks speciale beloningen om de laatste strijd van een van de meest memorabele personages uit het spel te herdenken. ‘Cayde’s Exotic Stash pre-order bonus’ bevat een uniek exotisch wapenornament voor zijn iconische handkanon Ace of Spades, Cayde's schip, een emote in het exotische revolverheldenthema en shaders van Cayde om elk stuk pantser met zijn kleuren te versieren.
Citaat van: Byron Beede, Executive Vice President en General Manager van Destiny bij Activision

De Legendary Collection is perfect voor nieuwkomers in het Destiny 2-universum, maar ook voor de veteranen die uit zijn op wraak voor Cayde-6. Hiermee krijgen spelers toegang tot alle geweldige Destiny 2-content op één plek. Met zijn epische jacht en vele geheimen is Destiny 2: Forsaken een geweldig hoofdstuk om mee in het Destiny-verhaal te duiken.


Ook verkrijgbaar is de Destiny 2: Forsaken - Complete Collection, die de uitgebreide Destiny 2: Forsaken-ervaring biedt aan nieuwe, terugkerende en ervaren spelers, inclusief de Destiny 2: Forsaken Annual Pass. Ook biedt de Annual Pass toegang tot een aanhoudende stroom post-lanceringcontent. Bezitters van een Annual Pass krijgen toegang tot drie premium content-drops, de Black Armory die de komende winter van 2018 verschijnt, Joker's Wild in het voorjaar van 2019 en Penumbra in de zomer van 2019.

Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be