Rally en Hillclimb onthuld in adembenemende nieuwe trailer voor V-Rally 4!

Rally en Hillclimb onthuld in adembenemende nieuwe trailer voor V-Rally 4!

Bigben en Kylotonn Racing Games tonen 2 van de 5 disciplines in V-Rally 4 in actie: Rally en Hillclimb.Moderne en historische wagens, Afrika, Siberië, de Amerikaanse woestijn… in V-Rally 4 zijn de Rally Challenges echte technische uitdagingen, op alle soorten terrein. Als je deze uitdagingen wilt winnen, moet je echt weten wat je doet.

Wanneer je een berg wilt beklimmen in één van de Hillclimb-uitdagingen, krijg je te maken fenomenaal veel kracht en vermogen. Je bestuurt racewagens met meer dan 1000 pk onder de motorkap, speciaal ontworpen voor deze discipline. Kijk niet teveel naar de prachtige omgevingen, want de wegen langs de rotswanden zijn levensgevaarlijk.

Dit zijn de andere drie disciplines in V-Rally 4:
  • Extreme-Khana: je moet driften en snelheid met nauwkeurigheid combineren op deze banen vol gevaren.
  • V-Rally Cross: neem het op tegen 7 tegenstanders die alles doen om je stof te laten happen op de modder/asfalt-tracks.
  • Buggy: dit krachtige voertuig garandeert een unieke ervaring op de bijzonder ruige tracks.


Elke discipline biedt een unieke race-ervaring. V-Rally 4 biedt spelers ook de kans om hun vaardigheden op de proef te stellen en nieuwe race-technieken te leren. Deze veelzijdigheid zal goed van pas komen in de Career Mode, die het hart van de game-ervaring vormt en coureurs over de hele wereld voert.
 
V-Rally 4 komt in september 2018 beschikbaar voor PlayStation 4.

V-Rally 4

V-Rally 4
Release
do 06 sep, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Kylotonn

Steun playstationclan.be