Review: Call of Duty WWII - United Front (DLC Pack 3)

Review: Call of Duty WWII - United Front (DLC Pack 3)

Alsof het nog niet heet genoeg was onder onze voeten, schotelde Activision bij het begin van deze zwoele zomer de United Front-DLC voor (de derde in het rijtje) waarbij het onder meer nieuwe mappen en extra zombiegespuis introduceert in Call of Duty WWII!De geteste versie is de PS4-versie.

Nieuwigheden


United Front is alweer het derde DLC-pakket in het rijtje en introduceert heel wat leuke nieuwigheden voor Call of Duty WWII-veteranen. Zo komt Activision om te beginnen op de proppen met maar liefst drie nieuwe mappen voor de populaire multiplayer-modus: Stalingrad, Market Garden en Monte Cassino. Wie echter denkt doorheen de nieuwe omgevingen te kunnen vliegen en kills te halen, is eraan voor de moeite. Zo ligt de focus in Stalingrad bovengronds op vuurgevechten op lange afstand, maar kan je evengoed ondergronds alsnog voor de minder tactische aanpak gaan. Wie houdt van flankaanvallen kan dan weer zijn gading vinden in de bergtoppen van Monte Cassino, terwijl Market Garden enkel voorbehouden is voor diegenen die vanuit elke hoek een kill kunnen maken. Voor elk wat wils met andere woorden!Als tweede nieuwigheid werd er nog een nieuwe War Mode-map/missie aan de game toegevoegd, genaamd Operation Supercharge. Spelers zullen een treinbrug moeten aanvallen, torens moeten bouwen ter verdediging en de tegenstander moeten uitschakelen om de overwinning in huis te halen. Minder geslaagd, maar dat maakt het nieuwe zombie-avontuur meer dan goed. The Tortured Path is het voorlaatste stukje verhaal uit de reeks en schotelt drie verweven gebieden voor en maar liefst elf golven aan zombies om te overwinnen. Je missie? De restanten van Emperor Barbarossa’s legendarische zwaard naar de uithoeken van de wereld transporteren en, hoe kan je het raden, onderweg alle zombies afknallen!

 

Conclusie


Wie zich bij het aanschaffen van Call of Duty WWII reeds liet versieren door de Season Pass, zal terug enkele uurtje gameplay kunnen puren uit deze derde DLC Pack. Anderen kunnen voor 15 euro genieten van drie nieuwe leuke mappen, de iets minder geslaagde War Mode-missie en het nog steeds plezante zombie knallen met The Tortured Path.Reviewer: JohnCena

Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII
Release
vr 03 nov, 2017
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Treyarch

Steun playstationclan.be