Far Cry 5: Lost on Mars krijgt een trailer voorafgaand aan de release van volgende week

Far Cry 5: Lost on Mars krijgt een trailer voorafgaand aan de release van volgende week

Je leest het goed ... de uitbreiding van Far Cry 5 speelt zich af op Mars.Spelend als Hope County piloot Nick Rye, word je meegenomen naar Mars, waar je in contact komt met Martiaanse spinachtigen die moeten worden uitgeroeid met behulp van allerlei soorten wapens, in een poging een buitenaardse invasie te voorkomen. In samenspraak met zijn buddy Hurk, zal Nick een arsenaal aan buitenaards gereedschap hebben, zoals de Blaster of Disaster, Hellfire en Morphinator.

Je kunt ook de rode Martiaanse duinen doorkruisen met Space Jets, terwijl je in Far Cry Arcade voorwerpen met Mars-thema en nieuwe buitenaardse wapens krijgt: de Obliteratorrrr, Taser Phazer Annihilazer, Nerve Reaper, Grape Popper en Hellfire. Je kan ze allemaal gebruiken tegen de cultus van Eden's Gate.

Far Cry 5: Lost on Mars zal op 17 juli beschikbaar zijn voor houders van seizoenpassen of Gold Edition-eigenaars en zal ook stand-alone beschikbaar zijn. De laatste Far Cry 5 DLC, 'Dead Living Zombies', zal in augustus verschijnen.

Far Cry 5

Far Cry 5
Release
di 27 mrt, 2018
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal

Steun playstationclan.be