Trailer voor NBA 2K19

Trailer voor NBA 2K19

NBA 2K19 Trailer — A Boy With A Name2K kondigt aan dat de uitblinker van de Milwaukee Bucks en tweevoudig NBA All-Star Giannis Antetokounmpo op de cover van de NBA 2K Standard Edition zal staan. Antetokounmpo is de eerste speler in de geschiedenis die het reguliere seizoen in de top 20 is geëindigd voor zowel totaal aantal punten, rebounds, assists, steals en blocks. Hij heeft zijn bijnaam “Greek Freak” verdiend met zijn ongelofelijke atletische capaciteiten. In lijn met het creatieve thema van NBA 2K19 zullen op de cover sleutelwoorden en uitspraken staan die een belangrijke rol spelen in het leven van Giannis, waaronder “Father’s Legacy,” “Fear the Deer,” “Phenom” en natuurlijk “Athens,” waarmee hij een eerbetoon brengt aan de Griekse stad waar hij vandaan komt.

Citaat van: Antetokounmpo

Ik ben vereerd de eerste internationale speler te zijn op de cover van NBA 2K19. Ik speel heel graag 2K, dus dit betekent heel veel voor me. Ik heb hard gewerkt om erkenning te krijgen in de NBA en op de cover staan van NBA 2K19 is een droom die uitkomt.


Antetokounmpo, die in het verleden horloges verkocht op straat in Athene, heeft in no-time de NBA-fans voor zich gewonnen met zijn geweldige capaciteiten en oprechte persoonlijkheid. Hij krijgt ook veel respect van zijn medespelers en heeft meerdere ereprijzen gewonnen, waaronder All-Rookie Second Team, NBA All-Defensive Second Team, All-NBA Second Team (twee keer) en Most Improved Player.

Citaat van: Alfie Brody, Vice President of Marketing voor NBA 2K

Giannis is de toekomst van de NBA en zijn drive en zijn atletisch vermogen hebben hem tot een niet te stoppen kracht in de NBA gemaakt. Hij is de perfecte coverspeler en we zijn enorm blij hem als onze allereerste internationale ster op de cover te mogen hebben, want NBA 2K is erg populair bij fans over de hele wereld.


NBA 2K19

NBA  2K19
Release
di 11 sep, 2018
Genre
Sport
Platform
ps4
Uitgever
2K
Ontwikkelaar
2K Sports

Steun playstationclan.be