Tales of Vesperia: Definitive Edition aangekondigd!

Tales of Vesperia: Definitive Edition aangekondigd!

De geliefde RPG viert zijn 10-jarig jubileum met extra content voor het Westen!Volg Yuri Lowell, een inwoner van het Lower Quarter van Zaphias en voormalig Imperial Knight, wanneer hij een missie aanvaardt om een gestolen Blastia Core op te halen die wordt gebruikt om de watervoorziening in zijn buurt te reguleren. Deze eenvoudige missie draait om een reeks gebeurtenissen waarin Yuri bevriend raakt met een aantal kleurrijke personages, afreist naar exotische locaties en middenin een verhaal terecht komt dat de hele planeet dreigt te vernietigen.    
 
TALES OF VESPERIA: Definitive Edition bevat twee nieuwe speelbare teamleden voor het Westen: Patty Fleur, een jonge piraat die zoekt naar haar verloren herinneringen en Yuri’s beste vriend en rivaal, Flynn Scifo. Naast deze twee nieuwe speelbare personages bevat TALES OF VESPERIA: Definitive Edition gloednieuwe extra scenario’s en locaties.
 
TALES OF VESPERIA: Definitive Edition gebruikt een speciale versie van het TALES OF series’ Linear Motion Battle System voor gevechten. Spelers besturen een enkel teamlid in real-time gevechten terwijl de andere drie teamleden worden bestuurd door een op maat gemaakte set van A.I. commando’s. Spelers kunnen tussen de vier personages wisselen op ieder moment tijdens een gevecht en zowel fysieke als Mystic Artes aanvallen uitvoeren.

Tales of Vesperia: Definitive Edition

Tales of Vesperia: Definitive Edition
Release
vr 11 jan, 2019
Genre
JRPG
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Bandai Namco

Steun playstationclan.be