11-11: Memories Retold verkrijgbaar vanaf 9 november

11-11: Memories Retold verkrijgbaar vanaf 9 november

Bandai Namco onthult meer details van 11-11: Memories Retold.Het verhaalgedreven avontuur, gesitueerd in de Eerste Wereldoorlog, is verkrijgbaar op 9 november 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. 11-11: Memories Retold draait om Kurt, Harry en hun dierlijke metgezellen. Om de personages van dit ontroerende avontuur tot leven te brengen kondigt BANDAI NAMCO Entertainment Europe officieel de betrokkenheid aan van award-winnaar Elijah Wood en Emmy-genomineerde Sebastian Koch als stemacteurs voor dit project.  

Elijah Wood werkt al 26 jaar als acteur en was te zien in films als “The Lord of the Rings” trilogie, “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” en SpectreVision productions van “Open Windows” en “Cooties.” In 11-11: Memories Retold, verzorgt Elijah de stem van Harry, een Canadees-Amerikaanse fotograaf die zich bij de Eerste Wereldoorlog voegt om de realiteit van de frontlinie in een oorlog te ontdekken.  

Met meer dan 30 jaar op het podium, televisie- en bioscoopschermen, is Sebastian Koch vooral bekend om zijn rollen in “Homeland”, “Bridges of Spies” en “The Life of Others”. Als Kurt in 11-11: Memories Retold, belichaamt hij een pacifist die gedreven wordt door plicht.

11-11: Memories Retold, ontwikkeld door Aardman en DigixArt, laat spelers verschillende scčnes verkennen die net zo goed uit een echt schilderij hadden kunnen komen, zoals te zien is in de nieuwste trailer. Met een unieke geschilderde stijl, is het verhaal van 11-11: MEMORIES RETOLD geďnspireerd op ware gebeurtenissen. Spelers kunnen twee kanten van een complexe historische gebeurtenis ervaren die hen confronteert met de realiteit van oorlog. Dit betekent ook de dramatische gevolgen onder ogen zien van de Eerste Wereldoorlog, zowel in de frontlinie als in de achterhoede, terwijl ze proberen menselijk te blijven voor degenen van wie ze houden.

11-11: Memories Retold

11-11: Memories Retold
Release
vr 09 nov, 2018
Genre
Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Bandai Namco

Steun playstationclan.be