Fysieke versie Shaq Fu: A Legend Reborn krijgt zeer verrassende DLC

Fysieke versie Shaq Fu: A Legend Reborn krijgt zeer verrassende DLC

Mystery Guest in Shaq Fu A Legend Reborn: ‘surprise FU you’ bij release op 5 juni!De ‘Bonus FU’ DLC blijft een ongeopend cadeau tot aan release. Maar als het eenmaal zo ver is, dan zal de extra content niet alleen zorgen voor verbaasde gezichten, maar ook wordt de speelduur van de game verlengd én verschijnt een even verrassend als bekend personage op het strijdtoneel!

Citaat van: Leo Zullo, Managing Director bij Wired Productions

Vanaf het moment dat pers en publiek aan de gang konden met de game tijdens recente expo’s en hands-on sessies, werd er fantastisch gereageerd op Shaq Fu: A Legend Reborn. We wilden een fysieke versie van de game maken die bij de gamers blijft hangen in hun geheugen. Een tastbaar product dat inspeelt op hun behoefte van verzamelen. We kunnen niet wachten om hun reacties te zien als zij de doosjes openen en in aanraking komen met de extra content.


Shaq Fu: A Legend Reborn is het vervolg op Shaq Fu, een vechtspel met Shaquille O’Neal dat in 1994 verscheen en door veel gamers en critici wordt gezien als de slechtste game ooit gemaakt. In Shaq Fu: A Legend Reborn keert de basketballegende terug en neemt hij het op tegen demonische celebrities om wraak te nemen en alsnog een waardige plek te claimen in de videogamegeschiedenis. Sla vijanden neer met verwoestende combo’s en maai om je heen met diverse wapens en power-ups in een avontuur vol keiharde actie. Natuurlijk is de hoofdpersoon ingesproken door de enige echte Shaquille O’Neal!

Shaq Fu: A Legend Reborn

Shaq Fu: A Legend Reborn
Release
di 05 jun, 2018
Genre
Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Wired Productions
Ontwikkelaar
Saber Interactive

Steun playstationclan.be