Warmind is nu beschikbaar!

Warmind is nu beschikbaar!

Destiny 2 Expansion II: Warmind is vanaf vandaag als download beschikbaar voor PlayStation 4!De expansion breidt het Destiny 2-universum uit voor toegewijde en terugkerende fans die kunnen genieten van een nieuw hoofdstuk in de verhalende campagne. Deze voert spelers naar de poolijskap van Mars, waar ze nieuwe avonturen en activiteiten kunnen ontdekken. Voor spelers die op zoek zijn naar een extreem uitdagende ervaring, bevat Warmind een geheel nieuwe endgame-activiteit genaamd Escalation Protocol. In deze stand vechten spelers tegen steeds sterkere golven van Hive-strijders. De uitbreiding levert ook een nieuwe Raid Lair, een populaire endgame-activiteit in Destiny. Deze Raid Lair, getiteld “Spire of Stars”, is vanaf vrijdag 11 mei beschikbaar en biedt toegang tot nieuwe gebieden om te verkennen, een nieuwe eindbaas om te verslaan en unieke beloningen om te veroveren.

Tegelijk met de lancering van Warmind, begint Season 3 van de gameplay-updates voor alle spelers van Destiny 2. Deze omvatten krachtige upgrades van Exotic-wapens, de introductie van Ranked Crucible-play, nieuwe Crucible-maps, Private Matches, extra Vault Space en heel veel meer.

Citaat van: Byron Beede, vicepresident-directeur en algemeen manager voor Destiny bij Activision

We zijn enthousiast over de toekomst van de Destiny-franchise. Samen met Bungie hebben we verschillende stappen gezet om een dialoog tot stand te brengen tussen de mensen die het spel maken en de mensen die het spelen. Warmind is een nieuwe stap bij het terugbrengen van de Destiny 2-hobby naar onze toegewijde spelers.


Citaat van: Sam Jones, projectleider bij Bungie

Vanaf de lancering van Destiny speelden we samen met onze gepassioneerde fans, die ons hebben geholpen het universum verder te ontwikkelen. Met Warmind willen we laten zien dat we goed naar de wereldwijde community luisteren en dat we respect hebben voor de tijd die spelers in de game hebben gestoken. Veel van onze fans hebben aangegeven behoefte te hebben aan diepere endgame-activiteiten in Destiny 2, met interessantere beloningen. We zijn verheugd de game-ervaring voor hen verder te verbeteren met deze release.


Citaat van: Jennifer Oneal, studiohoofd bij Vicarious Visions

Vicarious Visions is er trots op deel uit te maken van deze franchise, eerst als fans en nu als ontwikkelaar. We hebben veel geleerd van onze samenwerking met Bungie. We hopen dat spelers zien met hoeveel zorg en liefde we aan Warmind hebben gewerkt.Bij de lancering krijgen PlayStation-gamers toegang tot een extra, tijdelijk exclusieve Strike genaamd The Insight Terminus. Deze laat elke klasse een tijdelijk exclusieve Armour-set verdienen, waarvoor ze tot minstens najaar 2018 de tijd hebben.

Spelers kunnen Destiny 2 Expansion II: Warmind apart aanschaffen of als deel van de Destiny 2 Expansion Pass, die bestaat uit Expansion I en Expansion II, voor PlayStation 4.

Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be