11-11: Memories Retold aangekondigd!

11-11: Memories Retold aangekondigd!

BANDAI NAMCO Entertainment, Aardman en DigixArt werken samen aan een artistieke verhaalgedreven videogame die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog.1-11: MEMORIES RETOLD is een game-ervaring die velen zal ontroeren door de samenwerking tussen talentvolle studio’s die een uitdagend, engagerend en emotioneel avontuur willen afleveren.

Citaat van: David Sproxton, mede-oprichter en uitvoerend voorzitter bij Aardman

Het doelpubliek engageren met meeslepende geanimeerde verhalen is dagelijkse kost bij Aardman. Met dit project willen we een emotioneel rijke game ontwikkelen met een eigen unieke visuele stijl die het avontuur volgt van twee personages waarbij je hun visie op de oorlog als speler meekrijgt.


Citaat van: Yoan Fanise, Game Director, DigixArt

11:11: Memories Retold is een heel speciale game op heel wat vlakken. Van de schilderachtige visuele stijl tot het emotionele avontuur; we verleggen alle grenzen en hopen dat de game zijn stempel zal drukken op jou.


Citaat van: Hervé Hoerdt, Vice President van Marketing & Digital bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe

We zijn blij te kunnen werken met ongelofelijke talenten. De samenwerking tussen Aardman Studios en DigixArt en hen hun visie hoe een videogame emoties kan oproepen bij de speler laten uitwerken, is ons streefdoel.


11-11: Memories Retold

11-11: Memories Retold
Release
vr 09 nov, 2018
Genre
Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Bandai Namco

Steun playstationclan.be