Nieuw in GTA Online: Target Assault Races

Nieuw in GTA Online: Target Assault Races

De Southern San Andreas Super Sport Series knalt verder met een gloednieuwe mode. Het is tijd voor bestuurders en schutters om teams te gaan vormen! Test jullie samenwerking in een volledig nieuwe race mode, en combineer zowel snelheid als precisie in het gevecht voor de eerste plaats.In Target Assault Races, gespen duo's zich vast in een reeks van gewapende voertuigen. De een neemt plaats achter het stuur en de ander heeft wapens in handen. De schutter is verantwoordelijk voor het vernietigen van doelwitten, terwijl de bestuurder de tegenstander te slim af moet zijn voor meer punten tijdens elke ronde. Aan het einde van iedere ronde wisselen de schutter en bestuurder van rol. Het team dat met de meeste punten eindigt wint.
 
Door in de top drie te eindigen en vr je tegenstanders door checkpoints te rijden, verdien je extra bonuspunten, maar precisie is nog belangrijker in dit spel. Je scoort namelijk meer punten voor kleine doelwitten, en nog meer wanneer je ze in de roos raakt. Ben je nou echt 'trigger happy', dan kun je ook los op de grote groene doelwitten. Maar degene die in de roos schiet op de kleine doelwitten, laat de rest al snel achter zich op het scorebord.
 
Als bestuurder kun je jouw teamgenoot vooral steunen door rekening te houden met je rijgedrag. Is de schutter lekker bezig, dan neem je wat gas af zodat er nog wat doelwitten geraakt worden voordat je door het volgende checkpoint knalt.
 
Target Assault Races is vanaf vandaag beschikbaar in GTA Online, met zeven unieke tracks en een assortiment aan brute voertuigen, zoals de nieuwe Vapid Caracara. Ga naar het Target Assault Series-punt op de kaart, en verdien de hele week lang dubbele GTA$ en RP's.

Grand Theft Auto V (PS4)

Grand Theft Auto V (PS4)
Release
di 18 nov, 2014
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Rockstar
Ontwikkelaar
Rockstar North

Grand Theft Auto V (PS4) kopen?