Bigben en Kylotonn kondigen V-Rally 4 aan!

Bigben en Kylotonn kondigen V-Rally 4 aan!

De ultieme off-road race-franchise is terug!



V-Rally verscheen in 1997 voor de eerste PlayStation 1 en zorgde toen voor een revolutie in het genre met 3 gamestanden en een breed aanbod aan beroemde voertuigen. Enkele jaren later werd V-Rally 3 voor de PlayStation 2 een enorm succes, dankzij de toegevoegde carrièrestand met ingrijpende teamkeuzes en een nog groter aantal tracks.

Sinds 2003 is niets meer in de franchise verschenen, maar nu maakt deze epische titel een grote comeback met meer dan 50 beroemde voertuigen uit de wereld van rally en extreme motorsport. Nostalgische spelers kunnen ze allemaal verzamelen, upgraden, aanpassen en er uiteraard mee racen! In de trailer zien we alvast 3 iconische wagens: een Porsche 911 Safari, een Ford Mustang en een Ford Fiesta RS RX.

Doel van dit nieuwe deel is om trouw te blijven aan de franchise, die de steun kreeg van miljoenen fans, en een perfecte balans te vinden tussen sensatie, presentatie en simulatie. Dit met de beste graphics en gameplay die de nieuwste technologie kan leveren.

V-Rally 4 wordt ontwikkeld door Kylotonn Racing Games, een Franse studio die is gespecialiseerd in racesimulaties als WRC 7 en TT Isle of Man. Alain Jarniou, Game Director bij Kylotonn, zei, "Ik voel me echt bevoorrecht, dat ik weer aan de V-Rally-serie mag werken. Het is een buitengewone titel waar ik een heel speciale relatie mee heb. Als programmeur heb ik samen met het oorspronkelijke team achter V-Rally gewerkt aan V-Rally 3 op de  PlayStation 2. Ik ben erg trots dat ik 15 jaar later weer aan de franchise mag werken.”
 
Achter het stuur van vele epische voertuigen, beleef je de extreemste sensaties tijdens de meest waanzinnige races:
  • Rally: Reis over de hele wereld, van Afrika tot Sequoia Park en Japan, om de moeilijkste tracks te overwinnen onder zware omstandigheden, waaronder sneeuw, ijs en modder…
  • Extreme-Khana: Je moet uiterst nauwkeurig kunnen driften om de track vol afgronden te overleven.
  • V-Rally Cross: Laat je tegenstanders stof happen op tracks die deels uit asfalt en deels uit modder bestaan. Kun jij de 7 experts verslaan?
  • Buggy: Stap op je all-terrain vehicle om over bijzonder ruig terrein te racen. Niet voor watjes!
  • Hillclimb: Race naar de top achter het stuur van krachtige wagens.
  • Je kunt jezelf ook bewijzen in de Online- en Career-standen van V-Rally 4.

V-Rally 4

V-Rally 4
Release
do 06 sep, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Kylotonn

Steun playstationclan.be