Een van de beste racegames komt naar PS4!

Een van de beste racegames komt naar PS4!

Vanaf 16 maart is Burnout Paradise Remastered beschikbaar voor PS4!Criterion Games heeft aangekondigd dat Burnout Paradise Remastered vanaf 16 maart 2018 verkrijgbaar zal zijn voor het PlayStation 4 computer entertainment system en de Xbox One, het alles-in-één game en entertainment system van Microsoft. De game nodigt spelers uit om chaos te veroorzaken en nogmaals de stad op stelten te zetten met hun wagens. Spelers worden teruggevoerd naar de wereld van Paradise City om de show te stelen op de ultieme racebaan, bestaande uit drukke straten en wilde bergwegen. Geniet van ronkende stunts en buitensporige vernielingen in een van de beste arcade-racegames ooit.

Burnout Paradise Remastered bevat het originele basisspel en de acht add-on spelpakketten die zijn uitgebracht tijdens Year of Paradise, inclusief de uitbreiding naar de berijdbare wereld met Big Surf Island. Burnout Paradise Remastered bevat ook een aantal technische verbeteringen voor meer grafisch realisme, inclusief hoge-resolutietextures die spelers in staat stellen om Paradise City in 4K te verkennen, met ondersteuning voor 60 fps op de PlayStation 4.

Citaat van: Matt Webster, General Manager bij Criterion games

Als je Criterion Games zegt, denken mensen vaak aan de Burnout-franchise, en dat is niet voor niets. Wat we 10 jaar geleden hebben gemaakt, is tegenwoordig nog net zo leuk en uniek. Burnout Paradise is een arcade-racespel met een open wereld, waarin spelers samen met vrienden spannende races kunnen houden in een vrije vorm die zowel naadloos als realistisch is. Dat alles is inclusief de kenmerkende snelheid en verwoesting van Criterion met geweldige stunts en spectaculaire crashes. Met de release van deze remaster kunnen we deze intense rit delen en online races innoveren met een hele nieuwe generatie spelers.


Burnout Paradise Remastered is als een PEGI 7 titel beoordeeld en is digitaal en in de winkel verkrijgbaar voor €39,99 op de PlayStation 4.

Burnout Paradise Remastered

Burnout Paradise Remastered
Release
vr 16 mrt, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Criterion

Steun playstationclan.be