Nieuwe ONRUSH-trailer onthuld

Nieuwe ONRUSH-trailer onthuld

Codemasters en Koch Media hebben vandaag een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor ONRUSH, de arcade-racer die zich op 5 juni 2018 een weg baant naar de PlayStation 4.ONRUSH houdt spelers altijd op het puntje van de stoel met sensationele snelheden, moddervette actie en over-the-top spektakel. Spelers gaan op wervelende tracks de strijd met elkaar aan voor het vullen van hun RUSH-meter, waarmee ze de ultieme beleving van boost en kracht kunnen ontketenen, terwijl ze hun tegenstanders vernietigen met levensgevaarlijke takedowns en stunts.

ONRUST laat spelers kiezen uit acht soorten voertuigen, elk met hun eigen unieke stijl, gevoel en voordelen. Elke voertuigenklasse heeft een eigen RUSH-status met speciale effecten en eigenschappen die goed van pas komen bij het claimen van de overwinning.

De exclusieve DAY ONE EDITION is nu beschikbaar als pre-order in winkels. Deze editie bevat de unieke VORTEX buggy. De ONRUSH DELUXE EDITION (digital only) is nu ook als pre-order beschikbaar. Deze luxe editie levert spelers acht extra voertuigdesigns met iconische gouden en zwarte bestickering, extra Crashtag-illustraties en Track Tombstones, allemaal exclusief voor de DELUXE EDITION. Spelers die de game pre-orderen voor de PlayStation 4 krijgen vroegtijdige toegang tot de ONRUSH-beta, voordat deze in mei voor iedereen op PlayStation 4 beschikbaar komt.

Onrush

Onrush
Release
di 05 jun, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Koch Media
Ontwikkelaar
Codemasters

Steun playstationclan.be