Devestation Pack nu te downloaden

Devestation Pack nu te downloaden

Nu kan je nog meer Call of Duty spelen

 

Devastation bestaat uit de volgende nieuwe multiplayer maps:
 
  • Ruins: Deze map speelt zich af in een uit meerdere verdiepingen bestaande Maya-tempel  die zeer geschikt is voor zowel long-range wapens als close-quarters combat. Spelers die de Field Order van de map volbrengen, krijgen de mogelijkheid om niet alleen een van de grootste actiefilmsterren van Hollywood te worden, maar óók de beste en meest dodelijke jager van het hele Melkwegstelsel: de Predator.
  • Collision: Decor zijn de verwrongen restanten van een vrachtschip dat in aanvaring is gekomen met een brug in New York City. De uitgebrande voertuigen en gesloopte zeeschipcontainers zijn geknipt voor run-and-gun spelers.
  • Behemoth: Spelers strijden in een enorme opgraving in Zuid-Amerika. De lange zichtlijnen in deze map zijn ideaal voor het gebruik van long-range wapens. Maar ook voor heftig SMG- en Shotgun-werk zit je goed als je het krappere binnenste van de controleruimtes betreedt.
  • Unearthed: Dit is een herziene versie van fanfavoriet ‘Dome’, een map die uitkwam bij Call of Duty®: Modern Warfare® 3. “Unearthed” zit vol nieuwe geheimen en artefacten die hun oorsprong hebben bij de Cryptids. In deze compacte een veelzijdige map kunnen alle typen spelers hun hart ophalen.


 Call of Duty: Ghosts Devastation presenteert ook het volgende deel in het vervolgverhaal Extinction, genaamd ‘Episode 2: Mayday’. In de nasleep van de gebeurtenissen rond het Nightfall Program in de wildernis van Alaska uit deel 1, gaat de Quick Reaction Force aan boord van een mysterieus verlaten Chinese onderzoekschip dat op drift is geraakt in de zuidelijke Stille Oceaan. Gewapend met meerdere Venom-X wapens, die allemaal draaien op de kracht van de Cryptid-technologie, ga je als speler op zoek naar Captain Archer om teachterhalen wat er van Dr. Cross terecht is gekomen. Ook bindt je de strijd aan met de nieuwe Cryptid-vijand ‘Seeder’. Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt wordt bereikt als je oog in oog komt te staan met een enorm beest, een Cryptid van meer dan 100 meter lang die afkomstig is uit de diepste diepten van de oceaan… de ‘Kraken’.

Tot slot worden spelers in Devastation bewapend met de tactical 2-in-1 ‘Ripper’, en een hybride SMG/Assault Rifle. De ‘Ripper’ komt met zijn veelzijdigheid perfect van pas in de nieuwe multiplayer maps van Devastation. Het wapen biedt twee configuraties waartussen spelers ter plekke kunnen schakelen. Zo kun je de ‘Ripper’ gebruiken als SMG voor medium tot short-range vuurgevechten en kun je naadloos schakelen naar Assault Rifle voor medium tot long-range.
 
Devastation is los verkrijgbaar, maar kan ook worden aangeschaft als onderdeel van het Call of Duty: Ghosts DLC Season Pass. De game Call of Duty: Ghosts wordt apart verkocht en is vereist om deze Map Packte kunnen spelen.

Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts
Release
di 05 nov, 2013
Genre
Shooter
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Infinity Ward

Call of Duty: Ghosts kopen?