Gratis Winter Siege-evenement hult community van Call of Duty: WWII in winterse sferen

Gratis Winter Siege-evenement hult community van Call of Duty: WWII in winterse sferen

Exclusieve Carentan multiplayer-map met winter-thema, Gun Game mode, Double XP Playlists en Winter Siege Supply Drops tijdens het evenement beschikbaar voor alle spelers!



Het eerste seizoensevenement voor de community van Call of Duty: WWII staat voor de deur. Van vrijdag 8 december tot dinsdag 2 januari brengt Winter Siege diverse activiteiten en gratis content naar alle Call of Duty: WWII-spelers. Tijdens de Winter Siege kunnen spelers genieten van een nieuwe, besneeuwde Winter Carentan multiplayer-map, de terugkeer van de Gun Game mode, Double XP Playlists, winterse Headquarters met bezoek van een nieuwe Quartermaster en Winter Siege Supply Drops die alle spelers trakteren op nieuwe, beperkt verkrijgbare winterspullen en –content. Winter Siege zit bomvol content om de hele Call of Duty: WWII-community fijne feestdagen te bezorgen.

Citaat van: Aaron Halon, Senior Product Developer, Multiplayer, bij Sledgehammer Games

Met de Winter Siege willen we het feestgevoel delen met de Call of Duty-community. Tijdens het Winter Siege-evenement komt er voor iedereen een schat aan content beschikbaar, van een aangepaste, besneeuwde Carentan multiplayer-map en de Gun Game mode tot Supply Drops vol winterspullen en -content.


Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII
Release
vr 03 nov, 2017
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Treyarch

Steun playstationclan.be