Voor diegenen die het nog niet wisten ...

Voor diegenen die het nog niet wisten ...

Call of Duty WWII is nu verkrijgbaar!Call of Duty: WWII is nu verkrijgbaar, zowel digitaal als fysiek bij retailers van over de hele wereld. In de felbegeerde multi-platform-game keert Call of Duty terug naar het conflict waar de franchise mee begon, de Tweede Wereldoorlog. Deze nieuwe titel neemt spelers mee naar de frontlinies van het grootste militaire conflict ooit, gestuwd door een persoonlijk verhaal over moed en kameraadschap, om de wereld van de tirannie te bevrijden.

Naast de campaign levert Call of Duty: WWII  een uitgebreide boots-on-the-ground multiplayer-ervaring, inclusief nieuwe community-opties en de gruwelijke Nazi Zombies-coöp modus.

Citaat van: Eric Hishberg, CEO van Activision

Voor onze fans is Call of Duty: WWII de juiste game op het juiste moment. De terugkeer van het franchise naar de aardse, boots-on-the-ground, militaire oorsprong was een kans én verantwoordelijkheid die we met beide handen aan hebben genomen. We waren vastbesloten om een onvergetelijke ervaring uit de Tweede Wereldoorlog te leveren en ik denk dat we dat ook gedaan hebben. Onze teams bij Sledgehammer en Raven hebben niet alleen de omvang en authentieke sfeer van de meest geweldadige oorlog ooit weten weer te geven, ze hebben ook enorme innovaties doorgebracht - van een geheel nieuwe speelmodus met War Mode, tot een nieuwe social space met Headquarters en een schrik-je-dood-enge Nazi Zombies mode. Of je een ervaren speler of geheel nieuw bent bij het franchise, dit is het spel dat al onze fans bij elkaar brengt.


Citaat van: Glen Schofield, medeoprichter en studiohoofd van Sledgehammer Games

De ontwikkeling van Call of Duty: WWII is een zeer persoonlijke ervaring voor ons geworden, waarbij teamleden en acteurs van Sledgehammer Games direct contact hadden met WO2-veteranen. Vanaf het begin wilden we de omgevingen en locaties getrouw reproduceren. Ook hebben we jaren research gedaan om spelers de juiste toon en geest te laten beleven.


Citaat van: Michael Condrey, medeoprichter en studiohoofd van Sledgehammer Games

Het is een onvergetelijke eer geweest om te kunnen bijdragen aan de terugkeer van Call of Duty-fans naar de Tweede Wereldoorlog. De verhalen van zelfopoffering, kameraadschap en onbaatzuchtigheid hebben ieder van ons geïnspireerd om het beste werk uit onze carrières te leveren. We hielden de bescheiden helden bij de ontwikkeling van de game altijd in gedachten en we zijn trots om de game ter ere van hen te delen met de Call of Duty-community.


Call of Duty: WWII zit boordevol content en laat spelers op diverse nieuwe manieren verbinding maken, tegen elkaar strijden en als community deelnemen aan unieke spelstanden. De campaign van Call of Duty: WWII neemt spelers mee op een intense reis met aangrijpende actie en heftige gevechten. Spelers volgen het verhaal van Ronald “Red” Daniels, een lid van de Amerikaanse 1e infanteriedivisie, die zijn krachten bundelt met de Britse troepen en het Franse verzet. Vanaf de invasie op de Normandische stranden, voert de strijd naar de bevrijding van Parijs en uiteindelijk tot diep in Duitsland.

De Call of Duty: WWII-multiplayer is een razendsnelle, grondgebaseerde en spectaculaire spelstand. Spelers kunnen strijden op enkele van de beroemdste Europese locaties uit de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, met een uitgebreid arsenaal van iconische wapens en uitrusting.  Er zijn verschillende speelstijlen en innovatieve manieren om de multiplayer te beleven, inclusief:

War Mode
Deze stand is ontwikkeld in samenwerking met Raven Software. Spelers strijden tegen elkaar als teams van geallieerden en troepen van de asmogendheden om doelen en missies te halen.

Divisions
Spelers kunnen hun carrières in de multiplayer op een nieuwe manier ontwikkelen door zich te voegen bij vijf iconische divisies, inclusief de luchtlandingstroepen van de Airborne Division, de scherpschutters van de Mountain Division, de veelzijdige Infantry Division, de zwaarbewapende Armored Division, en de Expeditionary Division, gewapend met brandbommen en jachtgeweren.

Headquarters
Een groeiende, gedeelde sociale plaats waar spelers verbinding kunnen maken met andere fans en vrienden.

Nazi Zombies is een gloednieuwe, coöperatieve zombie modus met een duistere en gruwelijke, unieke verhaallijn, die speler meeneemt naar een mythisch en mystiek Tweede Wereldoorlog-universum. In een besneeuwd Beiers dorpje komen speler op het spoor van een macaber geheim over een onvoorstelbare en monsterlijke kracht.

Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII
Release
vr 03 nov, 2017
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Treyarch

Steun playstationclan.be