Nationaal Militair Museum vormt strijdtoneel voor Call of Duty: WWII

Nationaal Militair Museum vormt strijdtoneel voor Call of Duty: WWII

Vrijdag 3 november komt de langverwachte videogame Call of Duty: WWII uit. Om dit te vieren organiseert uitgever Activision vandaag een grootse liveshow in samenwerking met het Nationaal Militair Museum in Soest.Vanavond vindt de Call of Duty: WWII-liveshow plaats in het Nationaal Militair Museum in Soest. Het museum vormt de perfecte setting voor het event, vanwege de onlosmakelijke verbinding met de Tweede Wereldoorlog. Omgeven door historische voertuigen en voorwerpen uit de geschiedenis van de Nederlandse krijgsmacht nemen acht teams het vanaf 22:00 tegen elkaar op in de nieuwe multiplayer.

Citaat van: Hedwig Saam, directeur Nationaal Militair Museum

Call of Duty: WWII weet het strijdtoneel van de Tweede Wereldoorlog levensecht te vatten. We denken dat de game een mooie manier is om onder een jonge doelgroep bewustzijn te creŽren over alle gebeurtenissen in de oorlog. De collectie van het Nationaal Militair Museum maakt die historie tastbaar en toont waarom we die tijd, en alle offers die sinds die tijd zijn gebracht, niet mogen vergeten.


De squads bestaan uit artiesten, voetballers, YouTubers en de redactie van de populaire website Dumpert. Onder andere dj-duo W&W, rapper Boef, keeper Kenneth Vermeer en de mannen van StukTV gaan de strijd met elkaar aan.

Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII
Release
vr 03 nov, 2017
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Treyarch

Steun playstationclan.be