Sword Art Online: Fatal Bullet heeft een releasedatum gekregen

Sword Art Online: Fatal Bullet heeft een releasedatum gekregen

23 februari 2018 om precies te zijn.Dit zijn alle beschikbare versies:
  • Standaard Editie: Bevat de volledige Sword Art Online: Fatal Bullet-game
  • Verzameleditie: Bevat de volledige Sword Art Online: Fatal Bullet-game, 2 beeldjes van hoofdpersonages Kirito en Sinon - met exclusieve outfits uit de game, 1 landkaart in stof en 1 exclusieve artbook.

Voor zij die de game willen pre-orderen, zal er een code beschikbaar zijn die SAO Asuna en SAO Kirito outfits en de Silver Assault Rifle, een in-game wapen, zullen vrijgeven.
 
Om de start van de pre-order te vieren is er eveneens nieuwe info over de game onthuld:
  • UFG Wapen: de gebruiker zn avatar zal de ArFA-Sys krijgen bij dit speciale wapen. Dit maakt 3D-bewegingen mogelijk in de ruimte, die de speler toelaten om een lichtdraad omhoog te werpen en zodoende hogere delen van de map te bereiken en dichter bij vijanden te geraken om een betere schotpositie te krijgen of om vliegende tegenstanders te raken.
  • Bounty Speler: In de offline modus zullen, naast vijanden, sommige NPC verschijnen om de speler uit te dagen. Zij kunnen in groep van 4 of alleen verschijnen en door hen te verslaan, krijgt de speler gegarandeerd grotere beloningen en een spannende ervaring.
  • Party met 4 spelers: De speler krijgt de kans om het avontuur alleen of met 4 aan te gaan. In de Partymodus kan de speler de leden niet direct beheersen, maar zal hij de mogelijkheid krijgen om specifieke acties en gedragen in te stellen.
  • Nieuwe personages: Naast Kirito, Asuna en Sinon, zullen nieuwe personages zoals Yuuki, Strea, Llen en Pitohui (beiden van Alternative Online Gun Gale) de groep vergezellen.
  • GC Evenementen: Tijdens het spel zullen bepaalde acties speciale party evenementen triggeren om meer te ontdekken over het leven van het personage.
   
Sword Art Online: Fatal Bullet zal op 23 februari 2018 beschikbaar zijn.

Sword Art Online: Fatal Bullet

Sword Art Online: Fatal Bullet
Release
vr 23 feb, 2018
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Bandai Namco

Steun playstationclan.be