Destiny 2 breekt records!

Destiny 2 breekt records!

Destiny 2 beleeft de grootste lanceringsweek van het jaar op consoles!Op 6 september lanceerden Bungie en Activision de wereldberoemde, first-person actie-game Destiny 2. De game is verkrijgbaar voor de Xbox One en met tijdelijk exclusieve content voor PlayStation 4. De originele Destiny was goed voor de grootste lancering van een nieuwe videogamefranchise ooit. Nu heeft Destiny 2 al in de eerste week de records voor actieve spelers en digitale verkopen overtroffen. Volgende maand verschijnt dit universum voor het eerst op PC, om een heel nieuwe groep spelers te verwelkomen. Destiny 2 voor PC is nu verkrijgbaar als pre-order en komt op 24 oktober beschikbaar voor PC, via retail en digitaal via Battle.net, Blizzard Entertainment's online gamingservice, als eerste non-Blizzard-game.

Citaat van: Eric Hirshberg, CEO van Activision

Met verbroken records in het aantal pre-orders en het aantal verkopen in de Playstation Store op dag één, is het geweldig om te zien dat er zo veel actieve spelers zijn dat we ook het record van het aantal gelijktijdige spelers hebben verbroken. Met de release van de PC-versie in zicht, belooft Destiny 2 een van de grootste videogame-entertainment-gebeurtenissen van het jaar te worden.


Citaat van: Bungie’s CEO, Pete Parsons

We hebben deze week wat grote mijlpalen bereikt met onze community. We zijn overweldigd door het feit dat er acht dagen achter elkaar meer dan een miljoen spelers in de werelden van Destiny 2 aanwezig waren. Dat geeft energie, maar stemt ook nederig. We hebben echt zin om iedereen te laten zien wat er nog meer komt!


Voor het derde jaar op rij is Destiny is de #1 console-only game op Twitch, gebaseerd op het aantal kijkminuten. Destiny 2, inclusief de twee beta’s, bereikte meer dan 600 miljoen minuten voordat de raid, een populaire endgame-ervaring voor zes spelers, van start ging. De raid, genaamd “Leviathan”, ging op 13 september live voor spelers en daarmee schoot Destiny 2 onmiddellijk naar de #1-positie, gebaseerd op het totaal aantal gelijktijdige kijkers.

Destiny 2 stuurt spelers op een epische reis door het universum om de mensheid voor uitsterven te behoeden. De game verwelkomt zowel nieuwe spelers als spelers die al sinds het begin hun hart verloren aan dit universum, met diverse spelstanden en activiteiten om te verkennen. In het verhaal van Destiny 2 is de laatste veilige stad op aarde gevallen, in puin gelegd en bezet door een sterk nieuw leger. Spelers moeten nieuwe vaardigheden en wapens gebruiken om de strijdkrachten van de stad te herenigen, en samen terugvechten om hun thuis te heroveren.

Lees hier onze review!


Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be