Call of Duty: WWII - Bta

Call of Duty: WWII - Bta

De volgende Call of Duty zal zich afspelen ten tijde van WOII, tot grote vreugde van menig gamer! Wij hebben de bta enkele malen gespeeld, en hieronder lees je onze eerste indrukken.

 

Allereerst moet je als nieuwkomer een afdeling binnen het leger kiezen. De keuzes zijn: Infantry, Airborne, Armored, Mountain en Expeditionary. Elk van deze afdelingen hanteren een verschillende speelstijl. Zo houdt de ene van close combat, en de andere legt liever de vijanden neer op een afstand. Binnen elke divisie kan je ook stijgen in level. Hierdoor ontgrendel je specifieke vaardigheden waarmee je jouw personage kan uitrusten.De beschikbare modi tijdens de bta waren: Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Moshpit (wat de drie vorige gewoon afwisselt), en War. War is veruit de meest interessante van de spelmodi. Akkoord, trouwe fans van CoD hebben hun klassieke modi terug, maar voor spelers die wat nieuws willen, is War een fijne toevoeging. Dat laatste is een spelmodus waarbij je verschillende doelstellingen als team na elkaar moet voltooien. Eerst een huis innemen, post vatten, en oprukken om de brug te repareren naar de vijand toe. Alles verliep vloeiend en er was voldoende afwisseling. Jammer genoeg was er slechts n map waar we deze modus konden spelen, dus we hopen dat we bij de release toch meerdere mappen krijgen.Een punt van kritiek op de vorige games van de franchise was het hoogtechnologisch materiaal, waaronder de vele scifigeweren, maar vooral het exoskelet waarmee je een paar double jumps, of wall runs mee kon uitvoeren. In de tijdsgeest van de jaren '40 kan je dit natuurlijk niet doen, en moet WWII het eerder hebben van teamwerk en tactiek, dan het nabootsen van een sprinkhaan.

Grafisch gezien komt alles authentiek over, en op zich is alles mooi weergegeven, maar het heeft nog net dat beetje meer afwerking nodig om mee te doen met die andere grote shooter die zich afspeelt in de eerste wereldoorlog. Bovendien was de verbinding af en toe niet koosjer. Zo was er soms rubberbanding, waardoor je zelf als speler steeds geteleporteerd werd naar een vorig punt, en had je af en toe wel last van lag. Al moeten we toegeven dat het gros van de gespeelde potjes feilloos verliep.

WWII geeft met deze bta aan waar het heen wil, en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Hopelijk is er ook nog enige clan support voorzien, zodat we een jaar door kunnen gaan met deze game.

Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII
Release
vr 03 nov, 2017
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Treyarch

Steun playstationclan.be