Call of Duty: WWII Private multiplayer Beta-test nu live op PlayStation 4

Call of Duty: WWII Private multiplayer Beta-test nu live op PlayStation 4

Het eerste van twee beta-testweekenden is begonnen, exclusief op PS4. Het tweede weekend is van 1 tot 4 september op PS4 en Xbox One.De langverwachte Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta is nu wereldwijd live op PlayStation 4.  Spelers die Call of Duty: WWII voor PS4 pre-orderden bij deelnemende retailers kunnen vanaf nu tot maandag 28 augustus aan de slag in het eerste van twee opeenvolgende testweekenden. Deelnemers aan de Private Multiplayer Beta krijgen een klein voorproefje van wat de Call of Duty: WWII-multiplayer gaat bieden, inclusief enkele van de gevarieerde maps op iconische Tweede Wereldoorlog-locaties, het gloednieuwe Divisions-systeem en de missiegedreven War Mode. De Private Multiplayer Beta is een belangrijke stresstest voor de systemen achter de game en levert belangrijke realtime informatie en feedback om de game mee te verbeteren voordat deze op 3 november wereldwijd wordt uitgebracht.

Tijdens beide testweekenden hebben spelers in de Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta toegang tot diverse multiplayer-maps, tegen de achtergrond van het grootste conflict uit de menselijke geschiedenis, ontworpen voor de snelle, grondgebaseerde multiplayergevechten die Call of Duty-fans kennen en koesteren.  Daarnaast kunnen spelers de War Mode testen, een gloednieuwe, in samenwerking met Raven Software ontwikkelde spelstand waarin het draait om teamgebaseerd aanvallen en verdedigen. De uiteindelijke game die in november verschijnt biedt nog meer multiplayercontent, waaronder Headquarters, de eSports-suite vol handige functies, Supply Drops en Loot, alsmede meer maps en spelstanden die nog niet beschikbaar zijn in de Private Multiplayer Beta.  

Fans krijgen tijdens het tweede testweekend nog een kans om deel te nemen aan de Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta. Dit tweede weekend is de beta toegankelijk voor spelers die Call of Duty: WWII voor PS4 of Xbox One pre-orderden bij deelnemende retailers. Het tweede Private Multiplayer Beta-weekend begint op vrijdag 1 september en duurt tot maandag 4 september. Spelers die tijdens een van deze weekenden deelnamen aan de Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta ontvangen het exclusieve Private Multiplayer Beta Combat Pack voor gebruik in de multiplayer, inclusief een unieke helm, callings card en embleem.Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII
Release
vr 03 nov, 2017
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Treyarch

Steun playstationclan.be