Destiny 2 Bta

Destiny 2 Bta

De open bta van Destiny 2 is er! Lees hier onze ervaringen!The Beginning of the End?


The Tower en de Traveler worden aangevallen door een speciale elite van de Cabal. Ikora en Cayde, twee van de beste Guardians trachten de aanval te stoppen. Jij, een nobele onbekende, gaat op zoek naar Zavala, de edele Titan die zijn laatste krachten heeft gebruikt om iedereen te redden. Onderweg kom je uiteraard een hoop gespuis tegen. Gespuis dat aan het wachten is op jouw oordeel ...Beschikbare Modi


In de bta zat er naast de beginmissie ook een strike en twee PvP-modi. In de strike mocht je het tegen de Vex en de Cabal opnemen. Zoals in zijn voorganger zitten er in deze strike ook pittige delen, alsook lichte platformelementen. Toch licht als je deze vergelijkt met Destiny (1). Op het einde moet je het dan opnemen tegen een gigantische Vex die al bij al nog meevalt. Tactiek is een optie, maar je kan hem ook gewoon omleggen door er veel op te knallen.

De PvP-modi die we mochten testen waren een soort Domination. We kennen het stramien: er zijn drie afgebakende gebieden die je moet veilig stellen om punten te verdienen. De andere die we konden spelen was er eentje die we kennen als 'de bom planten'. Ofwel speelde je in de aanval, ofwel in de verdediging, maar je moest bepaalde plaatsen opblazen, of net veilig houden en eventueel de bom ontmantelen.De Toekomst?


We mogen het niet onder stoelen of banken steken dat een grote groep gamers Destiny vele jaren heeft gespeeld, en langs de andere kant een grote groep gamers verontwaardigd waren over de post-launch van Destiny. Het verhaal had vele gaten, de game had wat bugs, en het vele grinden was er voor sommigen te veel aan. De inhoud van de originele game was ook wel wat mager te noemen, zeker gezien de ontwikkelaars hadden gezegd dat je tien jaar met de game ging vullen. Drie jaar later komt men dan op de proppen met Destiny 2.

We hopen dan ook dat Destiny 2 wat meer inhoud zal bevatten, ook voor de gamer die het verhaal liever alleen doorloopt. Toch zien we nu al dat we Destiny kunnen pre-orderen met de volgende twee DLC-pakketten. Zal de geschiedenis zich herhalen en zal er beetje bij beetje nieuwe inhoud aan de game worden toegevoegd onder de vorm van betalende DLC? Die DLC was overigens ook niet van de goedkoopste. Velen zijn het eens dat hoe Destiny nu is, met de DLC, de raids, en de vele aanpassingen onderweg, de game is die het bij lancering had moeten zijn. Zal Bungie geleerd hebben uit het verleden, of net niet? Dat komen we binnenkort te weten. Gamers die hier geen gaten in zagen en vele maanden/jaren met de game vertoefd hebben, zullen niet hoeven te vrezen, want uit de demo konden we afleiden dat er meer diepgang bij de personages aanwezig is. We hopen wel dat de verdeling van beloningen en uitrusting bij het voltooien van een missie wat meer uitgebalanceerd zal zijn.

Al bij al is Destiny 2 een titel om naar uit te kijken, al houden we in het achterhoofd dat het bij het eerste deel, vooral bij de lancering, niet allemaal koek en ei was.


Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be