Activision's 'Making Call of Duty' livestream serie komt terug naar Facebook Live!

Activision's 'Making Call of Duty' livestream serie komt terug naar Facebook Live!

De nieuwe serie biedt een spontaan en ongefilterd kijkje in de ontwikkeling van één van de best verwachte games van het jaar!

Bekijk hier de aflevering - inloggen op facebook vereist!

Activision’s ‘Making Call of Duty’ livestream serie is terug op Facebook Live met een nieuwe aflevering, waarin ze met ontwikkelaar Sledgehammer Games verder ingaan op de Call of Duty multiplayer die vandaag voor het eerst vertoond werd. De aflevering is te zien via de Activision Facebook pagina. De aflevering wordt gepresenteerd door Alison Haislip, die je mee achter de schermen van de ontwikkeling van de game.  

Citaat van: Tim Ellis, Activision CMO

Door de aflevering live uit te zenden kan ons team direct met de fans in contact komen en uitleggen waarom ze bepaalde keuzes gemaakt hebben bij de ontwikkeling van de game. Hierdoor krijg je een authentiek beeld van wat er omgaat bij de productie van titels als Call of Duty. Making Call of Duty is een nieuwe manier waarop we met de gemeenschap in contact kunnen komen. De aflevering komt na de onthulling van afgelopen april, de best bekeken livestream uit de geschiedenis van de franchise.E3 2017 stond in het teken van de wereldwijde onthulling van Call of Duty: WWII. In de livestream van vandaag zie je onder andere een interview met het hoofd van de Sledgehammer Games studio Michael Condrey en multiplayer designers Greg Reisdorf en Sean Soucey. Daarnaast zijn er live discussies, vragen van fans en worden er nieuwe informatie en beelden onthuld.

Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII
Release
vr 03 nov, 2017
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Treyarch

Steun playstationclan.be