Destiny 2 - Eerste Trailer

Destiny 2 - Eerste Trailer

Destiny 2 zal al sneller dan verwacht beschikbaar zijn op 8 september dit jaar.Citaat van: Activision CEO, Eric Hirshberg

Destiny was de grootste lancering van een nieuwe videogame-franchise ooit. Samen met onze waanzinnig getalenteerde partners bij Bungie, willen we Destiny 2 nog beter maken – met hoogkwalitatieve, first-person actie, een geweldig nieuw verhaal, bijzondere personages en innovaties die de game toegankelijker maken dan ooit voor alle verschillende soorten spelers. Voor het eerst brengen we ook een speciale versie van Destiny 2 naar de PC. Destniny 2 maakt een alreeds grote game franchise beter dan ooit.


Citaat van: Bungie CEO, Pete Parsons

De afgelopen drie jaren waren zeer inspirerend en lonend voor Bungie. De gedachte dat miljoenen spelers van over de hele wereld bijzondere en blijvende herinneringen in Destiny hebben opgebouwd is zeer indrukwekkend, en we hebben veel zin om de reis te vervolgen. We kunnen bijna niet wachten om ons nieuwe, uitnodigende verhaal te delen met de spelers. Deze zomer verschijnt de Destiny 2 Beta en kijken we uit naar de wereldwijde feedback van miljoenen spelers die als eerste een indruk krijgen van de nieuwe avonturen die zich voor ons allemaal zullen ontvouwen. Samen met onze partners bij Activision zorgen we dat spelers in september het complete Destiny 2 ontvangen.


In Destiny 2 is de laatste veilige stad op aarde gevallen, verwoest en bezet door het Red Legion, het elite-leger van een krachtige nieuwe vijand. Elke speler creëert een eigen personage, een zogenaamde “Guardian,” een uitverkoren beschermer van de mensheid. Als Guardians moeten spelers in Destiny 2 nieuwe vaardigheden en wapens verzamelen en de troepen van de stad herenigen, om samen terug te vechten en hun thuis te heroveren. De officiële Destiny 2 onthullingstrailer, “Rally the Troops,” toont hoe twee van de Vanguard, leiders van de Guardians, de mensen van de laatste stad inspireren tijdens een bevlogen (en soms sarcastische) oproep om de wapens op te nemen. In Destiny 2 zullen spelers aan deze oproep gehoor geven en vertrekken op een nieuw avontuur vol nieuwe bestemmingen in ons zonnestelsel om te bezoeken en een heleboel activiteiten om te ontdekken. Destiny 2 heeft vrijwel elke speler iets te bieden, inclusief gameplay voor solospelers, samenwerkende spelers en competitieve spelers, in een uitgestrekt, evoluerend en spannend universum.

Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be