Binnenkort veel nieuws in GTA Online: nieuwe races, auto’s, missies en nog veel meer

Binnenkort veel nieuws in GTA Online: nieuwe races, auto’s, missies en nog veel meer

Maak je borst maar nat voor een nieuwe serie updates in GTA Online, die beschikbaar wordt in de komende weken en maanden. Met nieuwe criminele organisaties, een hele reeks voertuigen en uiteraard races in de straten van Los Santos; zoals de Rockset Voltic Races, die je naar nieuwe hoogtes brengen.Stunt race event 2017


Begin deze week lanceerden we al 15 nieuwe en uitdagende Stunt Races voor gamers die graag een gokje wagen op parcoursen hoog boven de stad. Deze races zijn officieel, wat betekent dat ze zijn gemaakt door onze eigen Rockstar-racers. Voor alle erkende en geverifieerde races geldt bovendien dat er dubbele GTA$ en RP’s te verdienen zijn, plus bonussen en kortingen voor de adrenaline-junkies. Daarnaast kun je in de speciale actieperiode van 28 februari tot 13 maart, de limited edition Pink Jock Cranly Stuntman Jumpsuit ontvangen als je deze ophaalt.

Cunning stunts: Special vehicule circui


In maart komt er een geheel nieuwe Stunt Race-stijl, die gemaakt is voor bijzondere voertuigen zoals de Rocket Voltic, de Ruiner 2000 en de Blazer Aqua. Elke set races is ontworpen en afgestemd op de krachten van de specifieke auto’s. Denk bij de Rocket Voltic-races aan het overbruggen van gigantische gaten op hoge snelheid, bij de Blazer Aqua aan parcoursen door land en zee en bij de Ruiner 2000 aan base jumpen met jouw voertuig. Voor degene die graag zelf parcoursen ontwerpen hebben hier ook de mogelijkheid toe, dus we verwachten de meest gekke en extreme parcoursen deze lente.

Nieuwe game modes en voertuigen


Het grote aanbod van Adversary Modes blijft een van de meest gespeelde game-types in GTA Online, en we blijven uitbreiden. Resurrection bijvoorbeeld, een variant van trefbal met de nodige cynische humor. Of Top Down, een nostalgisch eerbetoon aan het tijdperk waarin GTA nog 2D was; inclusief een aantal explosieve twists. Meer onthullingen volgen snel.
Om je garage te vullen met wat extra speelgoed, introduceren we binnenkort een van de meest aangevraagde klassieke GTA-voertuigen in GTA Online, zoals de Turismo Classic en de Infernus Classic, die eerder voorkwamen op de straten van Liberty City in GTAIII.Behalve deze klassieke favorieten, worden er dit voorjaar ook gloednieuwe auto’s geïntroduceerd in GTA Online, zoals de Progen GP1 supercar.

Tot slot, als je nog steeds Xbox 360 en PS3-karakters hebt die je over wilt zetten op Xbox One, PS4 of PC, heb je nog 5 dagen om dat te doen. Daarna kun je zelf ervaren wat de 9 gloednieuwe updates in GTA Online te bieden hebben die exclusief beschikbaar zijn op deze platformen. Geniet dus zo snel mogelijk van alles wat we je te beiden hebben; van Freemode Events en Lowriders, tot Cunning Stunts, Bikers en Import/Export én uiteraard al het nieuwe wat eraan zit te komen in 2017.

Bezoek het Rockstar Warehouse nu en ontvang 30% korting en een bonus van GTA$1.25M, wanneer je upgrade naar de PC digital download.

De makers willen feedback


Elke update in GTA Online brengt op de achtergrond een groot aantal tweaks en verbeteringen met zich mee, die een direct gevolg zijn van de feedback van de GTA Online community. Blijf dus zeker jouw suggesties sturen via de GTA Online feedback page. We zijn constant bezig met het verbeteren van tools die valsspelen voorkomen om de rotte appels eruit te pikken. Als je probeert om vals te spelen of aanpassingen te doen in GTA Online, dan word je opgespoord, geschorst en wordt je karakter gewist. Dus gedraag je een beetje om de game eerlijk en plezierig te houden. We bedanken bij deze ook de gamers die ons helpen bij het vinden van valsspelers via de in-game reporting interface.

Later deze lente & zomer: Gunrunning en meer


Bewapen en bescherm jezelf en neem het op tegen de gekste milities in San Andreas, in nóg een nieuwe update voor GTA Online. Met nieuwe gewapende voertuigen en uitdagende nieuwe missies, vecht je om superieur te worden in de illigale munitiehandel en strijd je met krachtig militair gereedschap.

Grand Theft Auto V (PS4)

Grand Theft Auto V (PS4)
Release
di 18 nov, 2014
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Rockstar
Ontwikkelaar
Rockstar North

Grand Theft Auto V (PS4) kopen?