Shadow of Mordor: ontploffing van feiten!

Shadow of Mordor: ontploffing van feiten!

Release date en trailer beschikbaarWarner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions bevestigen vandaag dat de releasedatum van Middle-earth: Shadow of Mordor op 7 oktober 2014 is vastgelegd en onthullen bovendien de packshot en het pre-order bonus pakket.

Pre-order bonus informatie:
 Fans die Middle-earth: Shadow of Mordor pre-orderen, ontvangen The Dark Ranger exclusive bonus pack. Dit pakket is verkrijgbaar via alle deelnemende winkels en bevat exclusieve content en uitdagingen, zoals:
  • Dark Ranger Character Skin: Begin je eigen zoektocht naar wraak met de nieuwe Dark Ranger character skin die Talionís duistere zijde belichaamt.
  • "Test of Power" Challenge Mode: Neem het op tegen Saurons Captains, versla ze om krachtige Runes te verdienen en neem zo een voorsprong in de game.
  • Access to Leaderboards: Test je snelheid, vaardigheid en strategie en meet jezelf tegen je vrienden op de leaderboards


 

Middle-earth: Shadow of Mordor brengt een dynamische game omgeving waar de speler een persoonlijk plan voor wraak maakt, terwijl ze Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht van Saurons terugkeer naar Mordor, wanneer zijn Black Captains de rangers van de Black Gate brutaal afslachten.
 
Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die alles verliest wat hem dierbaar is en vervolgens uit de dood opstaat door een mysterieuze Spirit of Vengeanceí Tijdens Talions persoonlijke wraaktocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de Rings of Power en confronteren zij de ultieme vijand. Middle-earth: Shadow of Mordor is beschikbaar op 7 oktober 2014 voor PlayStation 4 en  PlayStation 3.

Ik kijk alvast uit naar deze, en jij?

Middle Earth: Shadow of Mordor

Middle Earth: Shadow of Mordor
Release
vr 03 okt, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
Monolith Productions

Middle Earth: Shadow of Mordor kopen?