Welkom in de Wildlands!

Welkom in de Wildlands!

Een documentaire over Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, verschijnt op 6 maart 2017Vandaag is er bekend geworden dat Ubisoft werkt aan een baanbrekende documentaire over de drugshandel in Zuid-Amerika. De premičre staat voor 6 maart 2017 op de planning, onder de naam ‘Wildlands’, en laat de echte verhalen achter de fictionele Boliviaanse setting van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zien. De documentaire toont een fascinerend inzicht en bredere context van de inspirerende thema’s uit de videogame, en licht de ongelofelijke setting  van de game uit.
 
Deze langspeeldocumentaire duikt in de echte verhalen van de belangrijkste personages, de mensen die aan de top van de drugsoorlog stonden de afgelopen dertig jaar. Kijkers volgen Rusty Young, schrijver van de New York Times best-seller, Marching Powder, tijdens ontmoetingen van mensen die betrokken waren bij de cocaďnehandel in Zuid-Amerika, en voor het eerst bereid zijn hun verhalen te delen. Hij reist naar Bolivia en de Verenigde Staten, en luistert naar de fascinerende verhalen van mensen die aan verschillende kanten van de wet staan, van de cocaboeren, tot de drugsleveranciers, tot de soldaten die de drugshandel willen tegenhouden, allemaal om een indruk te krijgen van het drugsverkeer en de productie van drugs in Zuid-Amerika.
 
Ontwikkeld in samenwerking met Chief Productions, legt Wildlands de verhalen van de meest invloedrijke mensen in de drugswereld vast. Voor de allereerste keer, zijn er diverse personen samengebracht om een breed perspectief van deze globale crisis uit te lichten. Bolivia, Colombia en Noord-Amerika vormen samen het landschap voor dit complexe verhaal, de strijd tussen de wet en de criminele organisaties die deze illegale industrie in stand houden.
 
Regisseur, Colin Offland, legt het proces als volgt uit; “We hebben met mensen gesproken die de drugshandel beter kennen dan ieder ander, iconische individuen, om dit beruchte beeld uit te lichten. De drugsoorlog is ingewikkeld en we geven kijkers daarom een inzicht in de mensen die deze drugswereld hebben gecreëerd, om deze wereld beter te kunnen begrijpen en in te zien dat dit wereldwijde probleem ons allemaal beďnvloedt.”
 
Wildlands introduceert de fascinerende, ongelooflijke en vaak verwoestende levensverhalen van talloze mensen, inclusief George Jung: de man die bekend staat in het voorzien van cocaďne in Noord-Amerika. George Jung is een belangrijke speler in de cocaďnehandel tijdens de jaren 70 en jaren 80, en werd door Johnny Depp onsterfelijk gemaakt door diens vertolking in de film ‘Blow’. Adam Newbold, voormalig Navy SEAL met meer dan 20 jaar vechtervaring, heeft door de jaren heen in Zuid-Amerika gewerkt. Tomas McFadden: een drugshandelaar en hoofdpersonage in “Marching Powder”, onthult een heleboel tricks over het verhandelen van drugs, waardoor hij de meeste geprofileerde smokkelaar was, tot de dag dat hij gearresteerd werd met 5kg cocaďne op het La Paz vliegveld – wat zorgde voor een lange tijd in de beruchte gevangenis van San Pedro.
 
Naast deze verschillende mensen, introduceert Wildlands mensenhandelaars, smokkelaars, witwassers, handhavers van de wet en mensen die een mogelijkheid zoeken om deze industrie te vernietigen.
 
Citaat van: Geoffroy Sardin, Senior Vice President - Sales & Marketing van Ubisoft

Wildlands is een intrigerende afbeelding van dit complexe probleem. Het probleem groeide uit tot een wereldwijd veelbesproken thema en wij geloven dat, als partner van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, dat gamers en kijkers van Wildlands meer over dit wereldwijde probleem zullen te weten komen.


 
Ontwikkeld door Ubisoft Paris, is Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, het laatste deel in de franchise, een tactische shooter die zich afspeelt in een immense en indrukwekkende open wereld in het Bolivia van de nabije toekomst.
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is verkrijgbaar vanaf 7 maart 2017 voor PlayStation 4.

Ghost Recon Wildlands

Ghost Recon Wildlands
Release
di 07 mrt, 2017
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Steun playstationclan.be