Lights Out

Lights Out

Lights Out is een horrorthriller met veel schrikelementen. Is het een filmpje voor de geharde horrorfan geworden, of eerder een flauw afkooksel? Dat kom je hier te weten!

 

Paul is een hardwerkende familieman met kind en schijnbaar depressieve vrouw. Het gaat de verkeerde kant uit wanneer hij laat werkt in zijn atelier en in de duisternis een vreemd wezen ziet. Het duurt niet lang of het wezen achtervolgt hem. Dit eindigt nefast voor hem waardoor hij vrouw en kind achterlaat. Martin, de zoon van het koppel ziet, kort na de feiten, diezelfde entiteit in de duisternis. Daarom besluit hij om het licht aan te laten, en het slapen te vermijden. De school contacteert diens (half)zus Rebecca (gespeeld door Theresa Palmer, bekend van culthits zoals Warm Bodies, I Am Numer Four en The Sorcerers Apprentice), die ooit hetzelfde heeft meegemaakt met haar moeder, en de vreemde entiteit die al snel de naam ‘Diana’ krijgt. Rebecca vindt de link tussen Diana en haar moeder, maar is zij in staat om deze link te verbreken zodat Diana het gezin met rust laat?
Deze horrorfilm is er eentje die graag gebruik maakt van schrikelementen. En die worden goed geďmplementeerd! Het is lang geleden dat ik een horrorfilm gezien heb waar de sfeer op zo’n goede manier wordt opgebouwd, met vele climaxen tot gevolg. Voor het verhaal moet je de film niet bekijken, want veel vragen blijven onbeantwoord, en je ziet het einde al van mijlenver aankomen. Al bij al een leuke film om op een donkere avond te bekijken!

Deze film is voor jou als:
  • Je horrorfan bent - niet het gore type

Deze film is niet voor jou als:
  • Je in het bezit bent van een pacemaker

Steun playstationclan.be