DOOM - Bloodfall

DOOM - Bloodfall

Bloodfall is de derde en tevens laatste DLC die in de seizoenspas zat. Wat je kan verwachten lees je hier!

 

Nieuwe Mappen en Wapens en een verse Demoon!


Dit is zowat in een notendop wat je kan verwachten van de derde DLC: Bloodfall.
  • In Empyrian speel je in een oud colosseum. De map wordt vooral gekenmerkt door zijn verschillende platformen die zich toch een eindje van elkaar bevinden. In deze map is misschien de zwaartekracht nog je grootste vijand.
  • Hoe ziet de nachtmerrie eruit van iemand die een fobie heeft voor tandartsen? Welkom bij Boneyard! Deze map lijkt op een explosie van bloed en tanden en is de minst gezellige in deze mappack.
  • Wanneer één van de onderzoekslabo's overspoeld wordt door een helse infectie krijg je hetzelfde resultaat als in Outbreak. Sommige delen van de faciliteit zijn intact, bij andere begint het bloed de muren af te druipen. Deze map is ideaal voor close combat wapens.

De demoon in deze laatste DLC is niemand minder dan de legendarische Pinky, maar met een twist. Deze demoon krijgt de naam Spectre, omdat je direct onzichtbaar bent en slechts te zien bent wanneer je een aanval uitvoert op één van je achteloze vijanden.Je krijgt ook twee nieuwe wapens ter beschikking: de Grenade Launcher en de Lateral Thrusters. De wapens van de vorige DLC waren een pak leuker, en vooral nuttiger. Je kan meestal enkel schade aanrichten met de launcher als je het doelwit in één keer raakt, terwijl het eerder de bedoeling is om via de explosie schade toe te brengen. De thrusters zijn leuk om eens te gebruiken, al zal je snel overschakelen naar iets nuttiger.

Zoals steeds zijn er nu ook nieuwe skins en taunts beschikbaar, echter zonder enige invloed op de gameplay.

DOOM

DOOM
Release
vr 13 mei, 2016
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Bethesda
Ontwikkelaar
id Software

DOOM kopen?