Sniper Elite 4's Target: Führer-missie onthuld

Sniper Elite 4's Target: Führer-missie onthuld

Intrigerende nieuwe beelden geven voorproefje op de vele manieren waarop Hitler uitgeschakeld kan worden in deze GRATIS pre-order content voor 1-2 spelers!De eerste beelden van Sniper Elite 4’s Target: Führer pre-order content zijn gearriveerd. Ze bieden een voorproefje op de tientallen manieren waarop spelers de Nazi-leider kunnen uitschakelen. Hoeveel tel jij er?

Spelers krijgen een fraaie indruk van Sniper Elite 4’s non-lineaire benadering van tactische third-person combat. In een uitgebreide kustomgeving – inclusief een knusse U-bootfabriek vol elite nazitroepen en het soort omgevingsgevaren waar elke veiligheidsinspecteur voor op de vlucht zou slaan – worden spelers niet alleen beloond voor hun scherpschietkunst, maar ook voor hun slimheid en creativiteit.
 
Target: Führer is ontwikkeld voor 1-2 spelers en kun je steeds weer opnieuw spelen om speciale achievements en trophies te verzamelen met de meest unieke kills. Een substantiële en spannende bonus voor fans die de game pre-orderen!
 
Target: Führer wordt gratis geleverd bij alle verpakte en digitale pre-order versies van Sniper Elite 4. Deze extra content komt tegen betaling beschikbaar na de wereldwijde lancering van de game op 14 februari 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Sniper Elite 4

Sniper Elite 4
Release
di 14 feb, 2017
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Rebellion
Ontwikkelaar
Rebellion

Steun playstationclan.be