SHORT PEACE: Ranko Tsukigime’s Longest Day in aantocht!

SHORT PEACE: Ranko Tsukigime’s Longest Day in aantocht!

De langverwachte bundel, inclusief POSSESSIONS, heeft een releasedatum te pakken!SHORT PEACE: Ranko Tsukigime’s Longest Day, gepland voor een release op 18 april in Europa en Australazië, zal spelers een uitgebreide cross-platform ervaring weten aan te bieden met maar liefst vier Animated Short Movies en een actievolle game!

 
 

POSSESSIONS speelt zich af tijdens de 18e eeuw. Een man loopt tijdens een hevige storm middenin een berglandschap verloren en stoot er op een heilige plaats. Wanneer hij het heiligdom betreedt, bevindt hij zich plots in een andere wereld, een wereld waar weggegooide paraplu’s en ongebruikte kimono’s zijn bezeten door kwade geesten...
 
POSSESSIONS werd genomineerd voor de Academy Awards 2014 en maakt deel uit van de vierdelige filmbundel. Naast de films zal ook Ranko Tsukigime’s Longest Day (exclusief op de PlayStation 3) zijn opwachting maken. De game, geregisseerd door de enige echte Suda51, schotelt gamers actievolle gevechten voor die plaatsvinden in kleurrijke omgevingen. Knotsgekke en ellenlange combo’s zullen moeten gebruikt worden in gevechten tegen de gigantische vijanden die Suda51 en zijn team hebben bedacht!

 
 
 
 

SHORT PEACE: Ranko Tsukigime’s Longest Day

SHORT PEACE: Ranko Tsukigime’s Longest Day
Release
vr 18 apr, 2014
Genre
RPG
Platform
ps3
Uitgever
Namco Bandai
Ontwikkelaar
Crispyc Inc

Steun playstationclan.be