Killing Floor 2 is goud gegaan!

Killing Floor 2 is goud gegaan!

Be prepared to kill some Zeds...

 

Na een succesvolle open bčta op de PlayStation 4, waar veel console-spelers de mogelijkheid hebben gekregen om voor het eerst aan de slag te gaan met de chaotische zed-verpulverde co-op gameplay, maken Deep Silver en Tripwire Interactive met veel plezier bekend dat KILLING FLOOR 2 goud is gegaan op PlayStation 4!

KILLING FLOOR 2 is ontwikkeld door Tripwire Interactive en wordt uitgegeven door Deep Silver en Iceberg Interactive voor PlayStation 4 Pro, PlayStation 4, and PC. De game wordt wereldwijd gelanceerd op 18 november 2016.

KILLING FLOOR 2 plaatst de speler op het vasteland van Europa, ongeveer een maand na de originele KILLING FLOOR-beproevingen. De epidemie die ontstond door het gefaalde experiment van Horzine Biotech is volledig uit de klauwen gelopen, waardoor de complete Europese Unie zo’n beetje plat ligt. Alles is verdwenen: er is geen communicatie, geen regering en geen militair leger meer. De Europese bevolking doet alles om te overleven, bijvoorbeeld door in schuilplaatsen onder te duiken.

Maar niet iedereen heeft de hoop opgegeven… Een groep burgers en huurlingen heeft hun krachten gebundeld om tegen de uitbraak te strijden en privaat bekostigde operatiebasissen opgezet in heel Europa. Wanneer een uitbraak van klonen is opgespoord, wordt de speler naar deze gevaarlijke hot zone gebracht om ze uit te roeien.

Killing Floor 2

Killing Floor 2
Release
vr 18 nov, 2016
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Deep Silver
Ontwikkelaar
Tripwire Interactive

Steun playstationclan.be