The Big Bang Theory - seizoen 9

The Big Bang Theory - seizoen 9

Op het einde van het vorige seizoen gingen Penny en Leonard eindelijk trouwen. Is dit gebeurd of is er toch nog een kink in de kabel geslopen? Kom het te weten in het negende seizoen van The Big Bang Theory.

 

Penny en Leonard zetten het op een loopje en willen zo snel mogelijk trouwen. Al steekt Leonard zelf daar bijna een stokje voor. Veel genodigden zijn er niet, aangezien het meer een opwelling is, maar geen probleem, alles is te volgen vanaf het internet. Na de trouwpartij is het logisch dat zij gaan samenwonen. Helaas heeft Sheldon het moeilijk doordat iedereen die hem verlaat. Zijn recente breuk met Amy - voor wie hij trouwens al een verlovingsring had - is daar ook geen kleine factor in. Sheldon komt ook tot de conclusie dat het voor hem beter is om zijn leven tien jaar terug te spoelen, dan waren emoties immers vreemd voor hem. Dit met alle gevolgen, en technologieŽn van dien.
Wolowitz, Leonard en Sheldon staan ook op het punt om iets nieuw uit te vinden, al staan zij weinig stil bij de militaire toepassingen van het apparaat. Hierdoor krijgen zij ook twijfels, want zoals de geschiedenis aantoont, gaan revolutionaire uitvindingen vaak gepaard met vernielzuchtige wapens.  Wolowitz komt er ook achter dat Bernie haar vader heeft gezegd dat hij geen kinderen wil. Wanneer Wolowitz hierachter komt vraagt hij haar om meer uitleg, want zijn kinderwens is groot. Raj, de kerel die vroeger niet tegen een vrouw durfde praten, wil nu Emily dumpen. De relatie is op, en het gaat gewoon niet meer, al zal de bevallige Claire daar ook wel haar aandeel in hebben...

Hoe alles afloopt kom je te weten in dit negende seizoen van The Big Bang Theory.


Steun playstationclan.be