Killing Floor 2 open beta vanaf morgen op Playstation 4

Killing Floor 2 open beta vanaf morgen op Playstation 4

Tripwire Interactive kondigt met plezier aan dat de officiŽle PlayStation 4 open beta voor de komende co-op sci-fi horror FPS game KILLING FLOOR 2 morgen, vrijdag 4 november om 18:00 uur begint.

 

De open beta van KILLING FLOOR 2 duurt van vrijdag 4 november tot zondag 6 november en geeft fans de kans om alvast kennis te maken met het bloedbad dat ze wacht bij de lancering van de volledige game op 18 november.

De KILLING FLOOR 2 open beta op PlayStation4 is een beta met beperkte content en een klein aantal levels. Spelers krijgen toegang tot:

  • 2 Multiplayer modes Ė Survival en Versus Survival
  • 3 Maps Ė Burning Paris, Biotics Lab, Evac Point
  • 1 Offline trainingsmissie
  • 9 Perk Classes
  • 14 Personages

Omdat KILLING FLOOR 2 als een van de allereerste titels beschikbaar komt voor het onlangs aangekondigde PlayStation 4 Pro-computerentertainmentsysteem, heeft Tripwire een gloednieuwe trailer uitgebracht met high-definition, 4K PlayStation 4 Pro beelden uit KILLING FLOOR 2.

De PlayStation 4 Pro-versie zal spelers angstaanjagend scherp verplaatsen naar de bloederige omgevingen van KILLING FLOOR 2 dankzij de volgende verbeteringen:

  • 1800p checkboard rendering op 4K TV (3200x1800) geoptimaliseerd voor 4K TVís
  • Effectieve supersampling en verhoogde fps op HDTV
  • Gebruik van extra geheugen waardoor texture resolutie wordt verhoogd naar ďUltra TexturesĒ

KILLING FLOOR 2 plaatst de speler op het vasteland van Europa, ongeveer een maand na de originele KILLING FLOOR-beproevingen. De epidemie die ontstond door het gefaalde experiment van Horzine Biotech is volledig uit de klauwen gelopen, waardoor de complete Europese Unie zoín beetje plat ligt. Alles is verdwenen: er is geen communicatie, geen regering en geen militair leger meer. De Europese bevolking doet alles om te overleven, bijvoorbeeld door in schuilplaatsen onder te duiken.

Maar niet iedereen heeft de hoop opgegevenÖ Een groep burgers en huurlingen heeft hun krachten gebundeld om tegen de uitbraak te strijden en privaat bekostigde operatiebasissen opgezet in heel Europa. Wanneer een uitbraak van klonen is opgespoord, wordt de speler naar deze gevaarlijke hot zone gebracht om ze uit te roeien.

De PS4-versie van KILLING FLOOR 2 bevat ook de bonuscontent van de Deluxe Digital Edition voor de PC, inclusief:KILLING FLOOR 2 is ontwikkeld door Tripwire Interactive en wordt uitgegeven door Deep Silver en Iceberg Interactive voor PlayStation 4 Pro, PlayStation 4, and PC. De game wordt wereldwijd gelanceerd op 18 november 2016.

Killing Floor 2

Killing Floor 2
Release
vr 18 nov, 2016
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Deep Silver
Ontwikkelaar
Tripwire Interactive

Steun playstationclan.be