[Gamescom 2016] Call of Duty: Infinite Warfare

[Gamescom 2016] Call of Duty: Infinite Warfare

Activision liet ons enkele filmpjes zien van de nieuwe Call of Duty.Zonder veel tekst en uitleg mochten we plaatsnemen in een kleine cinemazaal waar we enkele gameplay video's en trailers te zien kregen van de volgende Call of Duty. De drie games die aan bod kwamen, waren Infinite Warfare single-player, Call of Duty 4 Remastered en Call of Duty Zombies in Spaceland. De trailer van de laatste kan je ook hierboven bekijken.

De Infinite Warfare gameplay video liet een missie zien waar kapitein Reyes en zijn team op zoek gaan naar overlevenden op een meteoriet. Op deze ruimterots werd er gezocht naar grondstoffen met behulp van robots, maar deze robots zijn in opstand gekomen met alle gevolgen vandien. Erg veel actie was er niet in deze missie, naast wat sprinten, deuren open en heel wat conversaties tussen de teamleden. Naast enkele mooie beelden, wist deze gameplay video me niet te overtuigen, in tegendeel hij was doodsaai.

In de tweede video kregen we een missie uit Call of Duty 4 te zien, volledig remastered. Het verschil tussen Infinite Warfare en Modern Warfare was dan ook enorm groot. COD4 zit vol met actie, explosies en close-combat. Dit is wat ik dan ook wil zien in een Call of Duty game, geen ruimteschepen, robots die zich aansluiten bij een vakbond of eindeloze gesprekken tussen teamgenoten. De remastered editie ziet er heel goed uit, het is zeker geen eenvoudige port van de PS3 game naar PS4.

De laatste trailer was die van de Call of Duty Zombies in Spaceland dewelke me dan ook zo koud liet als een kaalgeschoren schaap. Een zombiegame waar de hoofdpersonages bestaan uit vier hipsters en waar de zombies beginnen te dansen, no thank you...

De enige game die me aansprak was de remaster van Modern Warfare, jammer genoeg zal deze niet apart verschijnen, maar zal je 90 euro moeten neerleggen om deze te kunnen spelen. Van de multiplayer werd er niets getoond. De mogelijkheid om vragen te stellen was er ook niet.

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare
Release
vr 04 nov, 2016
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Treyarch

Steun playstationclan.be