F1 2016 is vanaf heden verkrijgbaar

F1 2016 is vanaf heden verkrijgbaar

Plus, bekijk de launchtrailer hier!F1 2016 introduceert de Career Mode met alle officiële teams, bestuurders en circuits van het huidige seizoen. De nieuwe Career mode zorgt ervoor dat spelers in maximaal tien maanden hun eigen legende kunnen creëren. Samen met een eigen research & development ingenieur en een manager kan de speler bepalen hoe ze het maximale kunnen halen uit hun carrière in formule 1. Ook de iconische Safety Car keert terug in het spel en wordt op het circuit aangevuld met een nieuwe virtuele Safety Car.
 
In F1 2016, kunnen 22 spelers zich online bij elkaar voegen voor een race met alleen menselijke tegenstanders. De nieuwe Multiplayer Championship Mode maakt het mogelijk om zelf een heel seizoen met 22 spelers te strijden om de titel. Spelers kunnen zich bij elkaar aansluiten in een team of het in verschillende teams tegen elkaar opnemen.
 
Dit zal de eerste keer zijn dat gamers op het nieuwe straatcircuit in Baku, Azerbeidzjan kunnen racen. Deze stad is de thuisbasis van de FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE 2016, ook kan er voor het eerst worden gereden met het nieuwe Haas F1 Team.
 
De F1 2016 Limited Edition is vanaf nu beschikbaar en is inclusief de ‘CAREER BOOSTER’ DLC PACK, die spelers een kickstart geeft in hun carrière, een exclusieve Career Helm en Laptopdesigns.

F1 2016

F1 2016
Release
vr 19 aug, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Koch Media
Ontwikkelaar
Codemasters

Steun playstationclan.be