Milestone geeft een nieuwe trailer vrij waarin de MotoGP World-modus uit Valentino Rossi The Game in beeld wordt gebracht.

Milestone geeft een nieuwe trailer vrij waarin de MotoGP World-modus uit Valentino Rossi The Game in beeld wordt gebracht.

Het volledige 2016 MotoGP-seizoen, alle rijders uit het 2015 kampioenschap, 500cc, 250cc, 125cc, 4 Stroke Bikes, alle 2016 MotoGP tracks en 5 historischeNa de aankondiging van Flat Track op de MotorRanch van Valentino Rossi, Drift en Yamaha R1M op Misano en de trailer van Monza Rally, is het tijd voor MotoGP. Tal van rijders, tracks, moto’s en meer zullen MotoGP-kenners omver blazen.
 
Milestone heeft om te beginnen alle rijders, teams en tracks uit het 2016 MotoGP-kampioenschap in Valentino Rossi The Game gestoken, waaronder dus ook het nieuwe Red Bull Ring – Spielberg (Oostenrijk).  Daarnaast, doordat het kampioenschap in 2015 zo spannend was, zitten ook alle rijders uit dat jaar in de game. Aangezien Valentino Rossi The Game zichzelf de meest complete MotoGP-game ooit noemt, heeft Milestone ook de geschiedenis van deze motorsportdisciplines inbegrepen. Of het nu 500cc, 250cc of 125cc is; deze technische moto’s met minder elektronische snufjes waren de laatste 20 jaar essentieel voor de sport. Het zou echter geen geslaagde sprong naar het verleden zijn zonder de 5 historische circuits die in de game zijn verwerkt. Zo kan je racen op Assen (2002) of de Phakisa Freeway (2004). 25 jaar aan MotoGP-geschiedenis houden 20 jaar van Valentino Rossi’s carrière in en zorgen zo voor de meest complete ervaring voor spelers met hoge eisen.

Valentino Rossi The Game

Valentino Rossi The Game
Release
do 16 jun, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Milestone
Ontwikkelaar
Milestone

Steun playstationclan.be