Further Adventures in Finance and Felony nu beschikbaar

Further Adventures in Finance and Felony nu beschikbaar

GTA Online breidt alweer uit.Executive Suite


Maak je onderneming compleet met een eigen kantoorgebouw en een team van ingehuurde Associates. Dynasty 8 Executive Realty heeft in samenwerking met SecuroServ een aantal nieuwe kantoorinrichtingen samengesteld voor de gemotiveerde criminelen. Deze exclusieve kantoren komen met een full-time assistente, een helikopterplatform, een bestuurskamer, arcade game Donít Cross the Line en extra opslagruimte zoals de Gun Locker, waar je jouw gepersonaliseerde wapens kunt bewaren.

Bij de aanschaf van een kantoorpand krijg je ook toegang tot het SecuroServ Special Cargo Network, een investering in opslagruimtes en om exotische goederen te vervoeren door de stad. De opslagruimtes met Special Cargo zijn een waardevol aanwinst voor je onderneming. Ze geven je de mogelijkheid om verstandig om te gaan met jouw voorraad; je verkoopt handelswaar op het juiste moment voor maximale winst.

Koop en verkoop speciale cargo


Aankoopmissies vragen om een kundig team van Associates om deze succesvol te laten verlopen. De missies zijn onderverdeeld in drie categorieŽn die verschillen in moeilijkheidsgraad Ė afhankelijk van hoeveel kratten smokkelwaar je wilt kopen en hoeveel risico je wilt nemen. Hoe groter de risicoís, vanwege partijen als de FIB, LSPD of rivaliserende organisaties, hoe groter de beloning.

Een toenemende voorraad zorgt voor een grote marktvraag. Wanneer het perfecte moment voor verkoop is aangebroken, zijn er verschillende aanbiedingen waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van jouw voorraad. Verkoopmissies vragen om waakzaamheid: houd je ogen open, want de klus is niet geklaard tot al je lading veilig is getransporteerd. En vernietigde smokkelwaar gaat natuurlijk ten koste van je winst.

Bescherm je opslagruimte


Grote spelers trekken de aandacht en opslagruimtes vol met waardevolle spullen blijven niet lang geheim. Handel snel om te voorkomen dat je Special Cargo kwijtraakt tijdens plotselinge aanvallen van de gangs van Los Santos.

Nieuw VIP werk en challenges


CEOís van de onderwereld ervaren alle voordelen van een VIP, zoals toegang tot nieuwe illegale fondsen en mogelijkheden.

Nieuwe voeruigen, kleding en wapentoebehoren


Wat voor stijl je ook hebt, een nieuwe reeks transport-opties komt jouw kant op. Van de monsterlijke HVY Brickade, beschikbaar bij Warstock Cache & Carry, en de dreigende Bravado Rumpo Custom van Southern San Andreas Autos, tot de nieuwe serie van Super and Sports cars bij Legendary Motorsport: de Pegassi Reaper, Vapid FMJ, Grotti Bestia GTS en Enus Windsor Drop. Daarnaast zijn de luxe en snelle Buckingham Nimbus en Volatus van Elitas Travel en zelfs de Tug beschikbaar op bestelling bij DockTease. Van A naar B komen zag er nog nooit zo goed uit.

 De al eerder beschikbare VIP en bodyguard-kleding is nog steeds beschikbaar en wordt uitgebreid met nieuwe SecuroServ merchandise. Of je nou als een stijlvolle crime lord voor de dag wilt komen of als een in te huren gorilla; de nieuwe kledinglijnen bieden voor ieder wat wils. En niets is zo funest voor een Special Cargo missie als een tekort aan munitie. Laat een spervuur aan kogels af met een reeks nieuwe wapens door Drum & Box Magazine te halen bij je lokale Ammu-Nation.

Nieuwe Trading Places Adversary Mode


In het land van de Haves en Have-Nots, biedt deze Adversary Mode de kans om mee te doen in een potje agressief klimmen op de sociale ladder. Het Winner team is verzekerd van succes, terwijl het Loser team gedoemd is om te mislukken. De enige manier om bij het andere team te komen is door op meedogenloze wijze een Winner te vermoorden en diens plaats in te nemen. Deze week zijn er ook dubbele RPís te behalen wanneer je deze nieuwe Adversary Mode probeert en de playlist is rechtstreeks beschikbaar via het startscherm van GTAV.

Event week bonussen (7-13 juni)


Bouw een solide basis voor je startende onderneming door te profiteren van de Adventures in Finance and Felony Bonus Week, die loopt van vandaag tot maandag 13 juni. Unlock de Pastel Green Pajama en Pastel Green Smoking Jacket, door simpelweg in te loggen in GTA Online. Daarnaast ontvang je 25% korting op de Buzzard Attack Chopper van Warstock Cache & Carry en op alle diensten van Lester en Merryweather Security Ė kernbenodigdheden voor het transporteren van je voorraad onder dwang of om je organisatie van de radar te halen. Ook ontvang je 25% korting bij Ammu-Nation op veel munitie en wapens om je organisatie mee te beschermen.

Grand Theft Auto V (PS4)

Grand Theft Auto V (PS4)
Release
di 18 nov, 2014
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Rockstar
Ontwikkelaar
Rockstar North

Grand Theft Auto V (PS4) kopen?