Deep Silver brengt tribuut uit voor de originele onthullingstrailer van Dead Island

Deep Silver brengt tribuut uit voor de originele onthullingstrailer van Dead Island

Om de komende release van Dead Island Definitive Collection te vieren, brengt Deep Silver vandaag een tribuut uit voor de originele onthullingstrailer van Dead Island die 5 jaar geleden debuteerde op de E3 van 2011.Met een klassiek ensemble van piano, twee violen, een altviool en cello is de emotionele muziek uit de trailer opnieuw opgenomen, waarbij de muzikanten alleen worden verlicht door de op hun instrumenten geprojecteerde trailer.

Dead Island Definitive Collection is een compilatie bestaande uit Dead Island Definitive Edition en Dead Island: Riptide Definitive Edition en bevat daarnaast ook gratis Dead Island Retro Revenge! De compilatie komt zowel in winkels als digitaal beschikbaar voor een adviesprijs van € 39,99.

Tegelijkertijd komen Dead Island Definitive Edition en Dead Island: Riptide Definitive Edition beide apart beschikbaar en als digitale download voor Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation®4 computer entertainment systeem en PC voor een adviesprijs van € 19,99.

Elk van de drie titels, inclusief de compilatie Dead Island Definitive Collection lanceren op 31 mei 2016 voor Xbox One, PlayStation en Windows PC.

Dead Island Definitive Collection

Dead Island Definitive Collection
Release
di 31 mei, 2016
Genre
Survival / Horror
Platform
ps4
Uitgever
Deep Silver
Ontwikkelaar
Techland

Dead Island Definitive Collection kopen?