Monza Rally toont zich in exclusieve trailer

Monza Rally toont zich in exclusieve trailer

Race in een spannende rally op Monza Rally met 9 Special Stages en neem deel aan de Monza Masters’ Show.Als de MotoGP 2016 Championship, de Flat Track, The Drift en de R1M niet volstonden om Valentino Rossi The Game te definiëren als de meest complete MotoGP-game ooit gemaakt, komt nu de Rally. Deze nieuwe motorsport bevat 9 Special Stages en de verbluffende Monza Masters’ Show waarin Valentino Rossi de hoofdrol speelde en winnaar was in 2015.

Als onderdeel van VR46 World laat Rally alle spelers toe om te racen als Valentino Rossi, een van de VR46 Academy Riders of de Custom Rider. Deze gamemode zal de speler testen met Wheels, technische hoeken, handrem, pacenotes en co-piloot. Er zitten 9 Special Stages in het spel: Autodromo 1, Monza 1 & 2, Maxi Grand Prix, Ascari 1 & 2 en Grand Prix 1 & 2. Als dit nog niet volstaat kunnen de spelers ook nog racen in de Monza Masters’ Show.

De eerste editie van “Rally of Monza” dateert van 1978, toen de organisatoren beslisten om de deuren van het legendarische circuit open te zetten voor rally auto’s. De Rally van Monza geeft de indruk een hybride race te zijn, hoewel de eerste edities in de realiteit echte rally benaderden, met speciale stages op aardewegen in de omgeving van de Autodrome. Later werd de focus gelegd op het racen op asfaltwegen en circuit. Hierdoor kon Monza niet alleen de grootste kampioenen van de rally, maar ook deze van de Formule 1 en de MotoGP tot zijn hoofdrolspelers rekenen. De laatste jaren heeft het evenement het statuut van een simpele rally race verworpen en is het een grote media manifestatie geworden met een eigen naam: “Monza Rally Show”.

Valentino Rossi The Game zal verkrijgbaar zijn vanaf 16 juni op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Valentino Rossi The Game

Valentino Rossi The Game
Release
do 16 jun, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Milestone
Ontwikkelaar
Milestone

Steun playstationclan.be