Eerste trailer uitgebracht voor nieuwe side-scroller Dead Island Retro Revenge

Eerste trailer uitgebracht voor nieuwe side-scroller Dead Island Retro Revenge

Deep Silver en Techland brengen vandaag de eerste trailer uit voor de gloednieuwe 16-bit side-scrolling actiegame Dead Island Retro Revenge.Vastbesloten om zijn kat te redden, kerft Max een bloederig pad door het door zombies geďnfesteerde Californië - zijn weg banend door hordes ondoden, bataljons bedorven soldaten, en een moeras aan kwaadaardige bajesklanten. Maak bizarre combo's, verzamel power-ups, gebruik superwapens, en ontketen absurde magie-aanvallen om jezelf te bewijzen als de geweldige 16-bit side-scrolling held waarvan je altijd al wist dat je die in je had!

Features in het kort:

  • Retro-uitstraling met melee-based combat
  • Inclusief leaderboards, achievements en verrassende diepgang
  • Belaag zombies met power-ups, superaanvallen en een combosysteem


 

Dead Island Definitive Collection is een compilatie bestaande uit Dead Island Definitive Edition en Dead Island: Riptide Definitive Edition en bevat daarnaast ook gratis Dead Island Retro Revenge! De compilatie komt zowel in winkels als digitaal beschikbaar voor een adviesprijs van € 39,99.

Tegelijkertijd komen Dead Island Definitive Edition en Dead Island: Riptide Definitive Edition beide apart beschikbaar als digitale download voor Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation 4 computer entertainment systeem en PC voor een adviesprijs van € 19,99.

Elk van de drie titels, inclusief de compilatie Dead Island Definitive Collection lanceren op 31 mei 2016 voor Xbox One, PlayStation en Windows PC.

Dead Island Definitive Collection

Dead Island Definitive Collection
Release
di 31 mei, 2016
Genre
Survival / Horror
Platform
ps4
Uitgever
Deep Silver
Ontwikkelaar
Techland

Dead Island Definitive Collection kopen?