Valentino Rossi The Game - Misano

Valentino Rossi The Game - Misano

Milestone lanceert een speciale video gewijd aan het Misano World Circuit Marco Simoncelli.Het circuit geeft de gelegenheid te racen in verschillende modi: Flat Track, R1M, Rally, Drift en MotoGP. De game is verkrijgbaar vanaf 16 juni voor PlayStation 4.

Misano representeert de Italian Speed Temple en de thuisstad van Valentino Rossi. Sinds het begin van zijn carrière trainde Valentino Rosssi zichzelf in allerlei disciplines als Flat Track, R1M, Drift, Rally en MotoGP om zo kampioen te worden”, confirmeert Luca Simonotti, Lead designer bij Milestone.

Misano flat track arena:
In Flat Track worden uitdagingen aangegaan op motorfietsen genaamd Flat Track Bikes waarbij een techniek wordt gebruikt die bestaat uit het driften met de voet aan de buitenkant om voor tegengewicht te zorgen zoals bij motorcross en supermotard maar tegelijkertijd is het anders door de ondergrond en de gebruikte techniek. Bekwaamheid en het terrein beslissen het resultaat van de competitie.
 
R1M:
Neem deel aan speciale trainingssessies met de R1M Yamaha-motor op het Misano GP-circuit. Valentino Rossi heeft meegeholpen aan de ontwikkeling van de motor, speciaal om te worden gebruikt tijdens zijn trainingen.
 
Rally:
Rally maakt ook zijn opwachting in Valentino Rossi The Game. Draag het rallypak en luister naar je co-piloot voor instructies op verschillende circuits.
 
Drift
Neem de controle over Valentino Rossi, een van de VR46 Academy Riders of je eigen aangemaakte piloot en drift op 2 verschillende circuits met 3 layouts.
 
MotoGP:
Neem deel aan het officiële MotoGP 2016-seizoen of kies voor een ‘quick race’ om op een van de meest geliefde Italiaanse circuits te racen.

Valentino Rossi The Game

Valentino Rossi The Game
Release
do 16 jun, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Milestone
Ontwikkelaar
Milestone

Steun playstationclan.be