Ubisoft brengt nieuwe figurines op de markt

Ubisoft brengt nieuwe figurines op de markt

Altijd al een buste willen hebben van je favoriete sluipmoordenaar?

Vandaag onthult Ubisoft nieuwe bustes die deel uitmaken van de Legacy Collection; een verzameling van alle belangrijke personages uit de Assassin’s Creed serie. Ook de gloednieuwe ‘Leap of Faith’ figurine is verkrijgbaar in de Uplay Shop.
 
Deze Leap of Faith, een Ubicollectibles figurine van uitzonderlijke kwaliteit, beeldt Ezio Auditore da Firenze af, die van de ruïnes van een kerk naar beneden duikt. Dit is de eerste figurine van de typische eagle dive.
 
Ubicollectibles kondigt verder aan dat de nieuwste bustes van Altaïr Ibn-La’Ahad en Ezio Auditore da Firenze vanaf 5 juli 2016 verkrijgbaar zullen zijn en je ze vanaf vandaag kan pre-orderen.
 
Meester Assassin Altaïr – legendarische held van de eerste episode uit de Assassin’s Creed-serie – is uitgerust met zijn werpmessen en buidelzakken en draagt realistische schouderbescherming die zijn wereldberoemde mes onthult. Deze 19 centimeter hoge Altaïr buste is ook verkrijgbaar in een gelimiteerde Bronze Edition.
 
Ezio Auditore wordt afgebeeld als hoe hij eruit ziet tijdens zijn reizen naar Masyaf en Constantinopel in Assassin’s Creed Relevations. De buste beeldt de 52-jarige Meester Assassin uit met schouderbescherming en een geborduurde kap.

Alledrie deze bustes zijn beschikbaar voor pre-order in de Uplay Shop.

Assassin's Creed: Syndicate

Assassin's Creed: Syndicate
Release
vr 23 okt, 2015
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal

Assassin's Creed: Syndicate kopen?