DIRT Rally Playstationclan League

DIRT Rally Playstationclan League

Snelheidsmaniakken en modderduivels, schrijf je nu in...

 

Menig racefanaat zal wellicht weten dat Dirt Rally inmiddels verkrijgbaar is. Hopelijk hebben jullie reeds de eerste kilometers zonder al te veel schadegevallen verteerd. De hoogste tijd dus om een kleine competitie op te zetten. DIRT rally laat ons immers toe om onze eigen wedstrijden op te zetten in de vorm van een League. Dit zijn in feite rallywedstrijden die je onderling kan organiseren.

Samen racen is met onze drukke levensstijl niet altijd even makkelijk. Met onze League zal je een ganse week hebben om je beste tijden op onze tabellen te noteren. Het draait bij ons natuurlijk hoofdzakelijk om plezier te beleven. Hulpinstellingen worden dus toegelaten en we proberen het voor iedereen toegankelijk te maken. Meer info kun je vinden in ons Playstationclan League topic. Gelieve daar ook uw nodige info achter te laten.

Er zijn natuurlijk geen verplichtingen. Indien je een week geen tijd hebt rij je gewoon niet. We zullen waarschijnlijk regelmatig de puntentelling resetten zodanig dat iedereen kans maakt op eeuwige roem. Misschien komt er binnenkort ook een heus rallycrosskampioenschap.

Zelf een event voor Dirt Rally of een ander game kan je zoals altijd natuurlijk zelf inplannen op onze hoofdpagina.
Dirt Rally

Dirt Rally
Release
di 05 apr, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Codemasters
Ontwikkelaar
Codemasters

Steun playstationclan.be